Stormzy – Scary

stormzyfashion

Periaatteni on jälleen se, että jos kuuntelet tänään yhden kappaleen, kuuntele Stormzyn uusi single. Lontoon katujen soundia houkuva Scary on kovinta nyky-grimeä tällä hetkellä. Uudella kappaleellaan lontoolainen räppäri on liekeissä.

Stormzy on yksi uuden grime-aallon tulenkantajista. Videollaan hirttoköydessä roikkuva räppäri on ulosanniltaan aiempaa hyökkäävämpi. Uusi kappale onkin huomattavasti synkempi kuin esimerkiksi tarttuvaan kertosäkeeseen ja letkeään biittiin nojaava Know Me From. Videon kera julkaistu Scary on hämyinen ja aggressiivinen kappale, joka liikkuu hyvin ahdistavissakin tunnelmissa. Kappaleen sanallisen tykityksen jälkeen olo on runnottu ja murjottu. Eikä oloa helpota hävyttömän kovat taustat, jotka Sir Spyro on tuottanut. Nakuttava ja bassovoittoinen biitti potkii loputkin ilmat pihalle.

Videon mukaan Stormzyn debyytti on aivan kuuntelijan selän takana. Toivottavasti levy julkaistaan pian, sillä eihän tässä malta enää odottaa. Stormzy on niin vahvassa nousussa, että debyytti tulee olemaan vuoden kovimpia levyjä. Sanokaa minun sanoneen.

 

Jos grime kiinnostaa enemmänkin, käy lukemassa Wincave-Laurin lyhyt oppimäärä genrestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.