DJ Polarsoul – Ikuisesti feat. Edorf

Kuva: Tarmo Lehtosalo

Kuva: Tarmo Lehtosalo

Vuosi sitten menehtyneen räppärin Edorfin materiaalia julkaistaan tänä vuonna postuumisti parillakin levyllä. Herran soololevy Varjojen piiri julkaistaan kesän lopulla, mutta tällä kertaa ivalolaisräppäri on kuultavissa DJ Polarsoulin uudella kappaleella Ikuisesti. Videosingle on lohkaisu tuottajan omalta Forever-levyltä, joka julkaistaan syyskuussa. Edorfin omaa tuotantoa kuullaan 22.5 julkaistavalla Muukalainen-singlellä.

Tuottajavelhon kanssa tehty yhteisbiisi on tiettävästi viimeinen Edorfin tekemä kappale, ja räppärin viimeisiä hetkiä varjostanut syöpä on kuultavissa teksteistä. Kappale on DJ Polarsoulin tyyliä mukaillen mahtipontinen manifesti, jossa on viitteitä Pilvilinnan kappaleen Ei kompromisseja tunnelmaan – tosin astetta henkilökohtaisemmalla otteella. Kappaleen soinnissa on herkkyyttä, jotka puhuttelevat, vaikkei tietäisikään tarinaa Edorfin tekstien taustalla. Suureellinen kappaleen puhaltaa vasten kasvoja kuin raikas pohjoistuuli, joka kylmää luissa ja ytimissä. Lopulta kappale on hyvin puhdistava kokemus, jonka laittaa sanattomana soimaan uudestaan ja uudestaan.

DJ Polarsoulin kappale on kaikupohja Edorfin viimeisille säkeille, mikä tekee kappaleesta vaikuttavan ja mielen tyhjentävän 5-minuuttisen. Jos kuuntelet tänään yhden kappaleen ja katsot yhden videon, anna sen olla tämä. Kovempaa kappaletta ei ole tällä hetkellä tarjolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.