Albumi: Drake – If You’re Reading This It’s Too Late

drake-reading-this-too-late

Perjantain voi sanoa lähteneen oikealla tavalla käyntiin, kun huomaa Draken julkaisseen täysin yllättäen uuden mixtapen If You’re Readind This It’s Too Late. Siitä on päivälleen kuusi vuotta, kun Drake julkaisi So Far Gone -mixtapen, joka oli lähtölaukaus räppärin uralle. If You’re Reading This It’s Too Late -levyn ympärillä leijuu tällä hetkellä vähän mystinen savuverho, sillä ei itse artisti eikä julkaisija ole kumpikaan kommentoineet mixtapen julkaisua.

Onko uusi mixtape vain lahja faneille Draken uran merkkipäivänä vai onko julkaisu osa ovelaa markkinointia Views From the 6 -albumille, jonka Drake on aiemmin tiedottanut julkaisevansa tänä vuonna? Julkaistiinhan vuonna 2009 puoli vuotta So Far Gone -mixtapen jälkeen samanniminen lyhytsoitto. Toistuuko sama kaava nyt 6 vuotta myöhemmin, mutta laajemmalla materiaalilla?

Vai ovatko Views From the 6 sekä If You’re Reading This It’s Too Late yksi ja sama albumi? On myös heitelty spekulaatioita siitä, että If You’re Reading This It’s Too Late julkaistiin vain siksi, että se täyttäisi Draken sekä levy-yhtiö Cash Moneyn tekemän sopimuksen, jotta Drake, Nicki Minaj sekä Lil Wayne olisivat lakipykälien mukaan vapaita jättämään levy-yhtiön.

Mitä täällä tapahtuu ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Joka tapauksessa reilun tunnin kestävä julkaisu on taattua Drake-laatua. Esimerkiksi You & The 6 -kappaleen nostin jo Maitohotelli: Parasta tässä ja nyt -soittolistalleni. Levyn voi ottaa haltuun esimerkiksi Spotifyssa tai ostaa itselleen iTunesista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.