Uutta: Since November – Airplane Astronaut

Since November -yhtyeen kolmas sinkku Airplane Astronaut jatkaa Tomi Mäkilän pari vuotta sitten alkanutta avaruusseikkailua.

Kesällä 2017 kirjoitin avaruuden ääriviivoja maalailevasta, pakahduttavan tunteikkaasta Star System -kappaleesta, joka lumosi kauneudellaan. Mainiossa The Crash -yhtyeessä vaikuttanut Tomi Mäkilä ei pysäyttänyt minua pelkällä nostalgia-arvollaan, vaan harvinaisen elävällä, suoraan sydämeen osuvalla tunnekielellään.

Saman kauneuden ja emotionaalisen latauksen äärellä liikutaan myös Since Novemberin hiljattain julkaistulla Airplane Astronaut -sinkulla. Tuttu avaruusteema saa uusia käänteitä, sillä tähtipoikamme on tällä kertaa päätynyt vasten tahtoaan matkustajalentokoneen kapteeniksi. Oikea mies voi selvitä väärästä paikasta vain pähkähullun itseluottamuksensa turvin.

Airplane Astronaut on hauska, suloinen, liikuttava ja vilpitön kertomus häilyvän itsetunnon kanssa kamppailemisesta. Kappale alkaa kuin elokuvakohtaus ja paisuu moderniksi pienoisevankeliumiksi itsensä rakastamisesta. ”Follow me!” kehottaa mahtipontinen kertosäe, johdattaen kuulijansa matkalle, jossa Star Warsin kaltaisille fantasiaseikkailuille ominainen urhea heittäytyminen kohtaa uskon, toivon ja rakkauden.

Tomi Mäkilä on syvässä kosketuksessa esittämäänsä musiikkiin ja välittää tämän tunteen myös yleisölleen. Astronautti-pilottimme lausuu juuri ne sanat, jotka jokainen meistä ansaitsee kuulla: olet turvassa, sinua rakastetaan.

Tälle lennolle uskaltautuisin minäkin.

Seuraa Since Novemberia:
Facebook
Instagram
Twitter

PS. Suosittelen katsomaan myös Airplane Astronautin upean musiikkivideon, joka vilisee omenoita ja toinen toistaan mystisempiä kohtauksia.