Uutta musiikkia: Say Lou Lou – Everything We Touch

SayLouLou

Kuuntelija ja koko homppeliblogosfääri kiljahteli riemusta, kun Say Lou Loun viehkeät kaksostytsyt pistivät toukokuussa ilmestyvän Everything We Touch -sinkkunsa ennakkokuunteluun odotettua aikaisemmin.

Liekö syynä sisarusten suonissa virtaava viikinkiveri, mutta tässä biisissä haiskahtaa nimenomaan ruotsalainen laatu. Suoraviivaisen kertsivetoinen dream pop -unelma on kaikessa vähäeleisyydessään niin salakavalan koukuttava, että se onnistuu parhaimmillaan ryöväämään Roxetten huippuvuosien hittireseptin.

Hienosti soivista harmonioista ja yhteislauluun tähtäävästä tunnelmasta tulee mielleyhtymiä myös Teganin ja Saran valtavirtaystävällisempään tyyliin. Tosin sillä erotuksella, että Say Lou Loun meininki on kanadalaista kaksosparia vapautuneempaa ja teinifiltterin läpi suodatettua.

Alan pikkuhiljaa taipua siihen ajatukseen, että nämä neitokaiset eivät voi tehdä mitään väärin. Tänä syksynä debyyttialbuminsa julkaiseva kaksikko saattaa vielä hyvinkin lunastaa laatupopin valtiatarten tittelin.

Kuva: The Lab Magazine