Uutta musiikkia: Plastic Plates – Stay In Love feat. Sam Sparro

sparro

Juuri kun alkoi tuntua siltä, että olisin toipumassa viimeviikkoisen Coldplayn aiheuttamasta tunnekuohusta, niin tottahan homoihastukseni Sam Sparro kiilaa elämääni ja saa minut uskomaan kaikki maailman karikot ylittävään rakkauteen.

Alun perin ystävänpäiväksi tähdätty Stay In Love toimii hyvin myös ruusunpunaisen kontekstinsa ulkopuolella. Yhteistyössä Plastic Platesin alias tuottaja Felix Bloxsomin kanssa tekaistu unelmankevyt elektropoppis ei sorru perinteiseen Valentinen päivän imelyyteen, vaan onnistuu kuvastamaan jotenkin kotoisan oloisesti rakkautta, jossa kilometrejä on ehtinyt jo kertyä.

Biisi nappaa imuunsa heti futurististen alkubiittien kohdalla, mutta Sparron sielukas soundi on se varsinainen tekijä, joka pistää sydämen läpättämään. Aussilaulajan samettisen cooli ääni puikkelehtii kappaleen läpi luontevasti flirttaillen ja saa kuulijan lankeamaan helmoihinsa seuraamuksia ajattelematta. Jos Samppa tulisi soittamaan ovikelloani tuo kukkanen rintapielessä, niin matkaan lähtisin.

Täydellinen sunnuntaifiilistely kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä just nyt pientä pop-romanssia.

Kuva: samsparro.com