Uutta musiikkia: Johnny Cash – She Used To Love Me A Lot

Johnny Cash

En tiedä, missä kuplassa sitä on taas tullut elettyä, kun tieto Johnny Cashin ennenjulkaisemattomia kappaleita sisältävän Out Among The Stars -albumin ilmestymisestä on päässyt livahtamaan ohi korvieni. Yöradiolle ja erikoiselle unirytmilleni kiitos siitä, että satuin kuulemaan tällä viikolla yhden näistä 80-luvun kadotetuista helmistä.

She Used To Love Me A Lot on juuri sellainen täydellisen melodramaattinen balladi, jolla ei oikeastaan ole mitään kosketuspintaa omaan elämääni, mutta jonka välittämiin tunnetiloihin voi silti samaistua sataprosenttisesti. Kappaleen elokuvallinen tunnelma ja tummanpuhuva tulkinta on sen verran pysäyttävää laatua, että ei tarvitse olla minkään sortin heinähattufanaatikko ymmärtääkseen näin kaunista alakuloisuutta.

Jos minulta kysytään, tämä on ehdottomasti yksi Cashin hienoimmista julkaisuista.

Kuva: Johnny Cash Facebook

2 kommenttia kirjoitukseen Uutta musiikkia: Johnny Cash – She Used To Love Me A Lot

  1. Ricarro kommentoi:

    She Used To Love Me a Lot on aivan mahtava kappale! Tullut kuunneltua sitä tässä viime aikoina aikas paljon. Tekisi mieli tuo koko levy hommata itselleen =)

    1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

      Niin on! Tuntui aivan erityisen hienolta kuulla se ensimmäistä kertaa radiosta yön hiljaisina tunteina. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan koko levyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.