Uutta musiikkia: Coldplay – A Sky Full Of Stars

coldplay

Coldplay julkaisi eilen uuden EDM-biisin. Kyllä, luit oikein: Coldplay, EDM, wtf.

A Sky Full Of Stars on toukokuussa ilmestyvän Ghost Stories -albumin toinen sinkku, ja sen liukuhihnatuotannosta vastaa kukas muukaan kuin ruotsalainen Avicii. Jos aikaisemmin julkaistu Magic nosti uutta levyä kohtaan lataamasi odotukset pilviin, tämä romauttaa ne melko varmasti takaisin maanpinnalle.

Teoriassa ihan kelvollinen biisi, mutta todellisuudessa tässä mennään yli siitä mistä aita matalin. Lopputulos kuulostaa samalta kuin kaikki muukin radiossa soiva EDM-shizzle, ja Ruotsin ihmepojan yligeneeriset housebiitit toimittavat lähinnä nukutuslääkkeen virkaa. Harmi sinänsä, sillä olisin suonut Coldplaylle onnistuneen genrekokeilun enemmän kuin mielelläni.

Suosittelen kaatamaan tuhdin vappuryypyn ennen kuin painat play.

Jos upotettu video ei toimi, kokeile tästä.

4 kommenttia kirjoitukseen Uutta musiikkia: Coldplay – A Sky Full Of Stars

 1. Joonas kommentoi:

  No joo, ihan äärimmäisen perus. Jonain remiksinä olisin voinu just ja just kelpuuttaa, mutta jos tää tälläisenä kerran päätyy levylle… Onneksi voi kuunnella aina niitä hyviä levyjä.

  1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

   Eiköhän se tällaisena päädy levylle, kun kerran sinkuksi mainostetaan. Remiksinä olisin minäkin kelpuuttanut – onhan Avicii aikaisemminkin Coldplayn biisejä miksaillut.

 2. Alex kommentoi:

  Sori, mutta tämähän nostaa odotuksia vielä korkeammalle? Olen yllättynyt ja erittäin positiivisesti. Nostan hattua Coldplaylle, että ovat tehneet jotain ennakkoluulottomasti. Loppujenlopuks tämä raita vaan kasvaa kerta kerralta niinkuin teki Magic:kin. Muistan saman asenteen, kun Avicii esitti ensimmäisen kerran Miamin Ultra festivaalilla 2013 tuon oman country-house sekotuksen. Wake Me Up ja Hey Brother saivat aika ristiriitasen vastaanoton. Pari kk. tämän jälkeen Wake Me Up dominoi listoja.
  Tämä raita menee ehdotomasti omiin suosikkeihin, eikä se loppupeleissä eroa kovin paljon muusta coldplayn tuotannosta. EDM termi viittaa monesti siihen rankempaan Big Room-saundiin, Martin Garrixiin ja kumpaneihin. Siihen nähden tämä on erittäin uskottavalla ja hyvällä pelisilmällä käsitelty kappale… eli painetaan vielä kerran replay!

  1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

   Kiva, että tuli jaettua jotain, josta tykkäät ja joka nostaa odotuksia uutta levyä kohtaan! Itse odotin Midnightin ja etenkin Magicin jälkeen jotain taiteellisesti haastavampaa, mutta tämä biisi ei valitettavasti onnistunut vastaamaan mielikuviani siitä tasosta, johon Coldplay parhaimmillaan kykenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.