Uutta: Feelium – When We’re In Love

Olen pitänyt viime kuukaudet taukoa bloggaamisesta ja keskittynyt sen sijaan Rosvojen Spotify-osaston hellään hoivaamiseen. Yliopistolta valmistumisen ja pitkän kesäloman lisäksi suurin syy kirjoitusinnon lopahtamiseen on ollut se, että en ole hetkeen kokenut olevani hullun innostunut mistään uudesta musiikista.

Tiedättehän sen tunteen, kun joku biisi saa sydämen läpättämään niin kuin vastarakastuneella? Naurattaa, itkettää, tanssituttaa ja koko ajan on sellainen olo niin kuin leijuisi vähän pilvissä. Tuo euforinen tunne palasi elämääni sillä sekunnilla, kun uudet ruotsalaisystäväni Simon Folger ja Jakob Stenseke lähettivät minulle kuunneltavaksi tämän ihastuttavan kappaleen.

Feeliumin tänään julkaistava When We’re In Love -sinkku on täydellisen rakastettava yhdistelmä flower power -nostalgiaa, pehmeämpää brittipop-soundia ja kahden ystävyksen välisestä kemiasta ammentavaa autenttisuutta. Kokonaisuus on niin viattoman ja lapsekkaan kuuloinen, että siinä on jotain liikuttavan suloista.

Kesäkuisessa postauksessani vertasin tätä bändiä Mikaan, mutta tänään en koe tarvetta vertailla sitä mihinkään toiseen bändiin tai artistiin.

Feelium on hurmaava, omaperäinen ja herttaisella tavalla vähän höpsö.

Ja juuri näistä syistä se on uusi lempibändini.

Seuraa Feeliumia somessa:
Facebook
Instagram