Uutta: Bruno Mars – Perm (24K Magic Album)

”Throw some perm on your attitude!”

Jos biisi kuulostaa Bel-Airin prinssiltä, kyseessä ei ole uhka vaan mahdollisuus. Bruno Marsin uuden levyn höpsö biletysraita Perm on universumin paras tapa korkata perjantaipäivä ja ottaa ensimmäiset tanssiaskeleet kohti viikonloppua. ”Puhelin sivuun – unohda Instagramit ja Twitterit”, kehottaa Bruno. Aika kreisibailata.

Viime yönä julkaistu 24K Magic pistää liikettä etenkin funkahtavan popin ja ysäri-R&B:n ystävien lanteisiin. Unorthodox Jukeboxin (2012) jälkeen tämä albumi saattaa tyylilajiensa puolesta vaikuttaa edeltäjäänsä tasapaksummalta kokonaisuudelta, mutta se on samalla 24K Magicin vahvuus.

Nyt Bruno kuulostaa aidosti siltä, että studiossa ei ole sorruttu yliyrittämiseen, vaan on päätetty keskittyä ensisijaisesti hyvään fiilikseen ja hauskanpitoon. Suuria shokkiviettelyksiä aikaisemmin julkaisemattomien biisien joukosta ei löydy, vaan levyn timanttisena kruununjalokivenä jatkaa täydellisyyttä hipovan sokerinen Michael Jackson -pastissi Versace On The Floor.

Suomeen tämä herra saadaan ensi vuoden toukokuussa, joten Marsin fanileirissä eletään tällä hetkellä jännittäviä aikoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.