Sam Sparro – Love Never Felt So Good (Michael Jackson Cover)

Sam_Rob_Hoffmann

Sam Sparro on laadun tae”, totesi bloggarikollegani Anna taannoin ja oikeassa oli. Tällä kertaa Mr. Quality hurmaa belgialaiselle Q Music -radiokanavalle räätälöimällään akustisella coverilla Michael Jacksonin kappaleesta Love Never Felt So Good. Enpä olisi voinut toivoa nätimpää avausbiisiä lokakuun blogirupeamalle kuin tämä laatuhunajainen Jacko-herutus.

Sam Sparrossa viehättää kaikista eniten se tietty vaivattomuuden tunne, joka herran esityksistä välittyy. Australian ihmepojulla on taito kuulostaa korviahivelevän hyvältä ilman, että lopputuloksessa on mitään harjoitellun tai pakotetun oloista. Freddie Mercuryn kadonneen pikkuveljen virkaa toimittava Samppa vetäisee popin kuninkaan hempeän rakkaudentunnustuksen omiin nimiinsä niin huolettoman tyylikkäällä otteella, että nykypäivän sieluttomat spandex-tähtöset voivat vain kihistä kateudesta.

Tässä vedossa ei muuten ole ripaustakaan alkuperäisversion Silja Line -henkisyyttä, vaan Sparron tulkinta on yksinkertaisen chic. Sietäisi siis Justininkin olla vähän kade.

Jos upotettu video ei toimi, kokeile tästä.

Kuva: Rob Hoffman