Musiikkivideo: Oh Land – Renaissance Girls

renaissancegirls

Oh Landin renessanssitytöt ovat täällä – pitäkää ponnareistanne kiinni! Taiteilijanimen suojissa musisoivan tanskalaisen Nanna Øland Fabriciusin pop-maailmassa nykynaiset ovat kovia kuin kivet ja herttaisia kuin helmet.

24. syyskuuta ilmestyvän Wish Bone -albumin ensimmäinen virallinen sinkku pääsi livahtamaan allekirjoittaneelta ohi keväällä, mutta päätyi videojulkkareiden myötä yhdeksi alkusyksyn suosikeista.

Lähes kokonaan livenä äänitetty Renaissance Girls ei viilaa visuaalista pilkkua. Modernista naiseudesta sarkastisella twistillä runoileva Oh Land korostaa videollaan kappaleen perusideaa: hihasta tempaistujen tanssiliikkeiden viehätysvoima nojaa spontaaniuteen ja hiomattomuuteen. Lisätään vielä sekaan tarttuva ’come along’ -hokema ja kourallinen cooleja muijia, niin virkistävän kotikutoinen paketti on kasassa.

Uskoisitteko muuten, että laulajaneitonen on entinen balettitanssija?

Niin, en minäkään. Vaikuttaa siltä, että tätä tehdessä ei pahemmin pingotettu vaan keskityttiin pitämään hauskaa.

Seuraa Oh Landia:

facebook.com/OhLandMusic
twitter.com/OHLANDmusic

Yksi kommentti kirjoitukseen Musiikkivideo: Oh Land – Renaissance Girls

  1. Thanks for this. I had the chance to enjoy my first Star Wars weekend this year at Disney’s Hollywood Studios and let me tell you there is nothing more fantastic than sneaking up behind tusken raiders and scaring them and watching ewoks give out autographs!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.