Kylie Minogue tarjoaa neljä ilmaista biisiä especially for you

kyliefashionbook

Päivän fantsut uutiset: suosikkiminxini Kylie Minogue on juuri julkaissut neljä uutta biisiä, ja jokaisen niistä voi ladata ilmaiseksi alla olevasta linkistä. Especially for you, olkaa hyvät.

Toistaiseksi on mysteeri, mihin projektiin nämä tuottaja Fernando Garibayn kanssa tehdyt kappaleet liittyvät tai miksi ne ylipäänsä on vapautettu ilmaiseen jakoon, mutta meitähän ei oikeastaan nyt kiinnosta mikään muu seikka kuin se, että Break This Heartbreak on aivan järisyttävän kova biisi. Niin tajuttoman kova, että tanttu repeää ja aikapommi räjähtää. Pois alta, mulla on uusi Kylie-suosikki!

Suosittelen, että kaivatte kinky bootsit vaatehuoneen perukoilta, unohdatte maalliset murheenne ja lähdette pop-puuman kanssa baanalle. Hämyiset gayluolat, täältä tullaan.

Kuva: Kylie Fashion Book

4 kommenttia kirjoitukseen Kylie Minogue tarjoaa neljä ilmaista biisiä especially for you

  1. Joonas kommentoi:

    Onkohan tuo kohta lisätty tonne Soundcloudiin ihan juuri, mutta nyt siellä ainakin lukee että ”From the short film Sleepwalker, directed by William Baker.”

  2. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

    Ihanaa, mullahan on tarkkaavaisia lukijoita! Nyt siellä näyttäisi lukevan: ”See this song featured in the short film on Kylie’s Kiss Me Once Tour this fall in the UK and Europe.” Tällainen lyhyt esikatselupätkä löytyi Kylien YouTube-kanavalta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.