Jari Sillanpää – Tanssii kuin John Travolta

SiltsuBitch

It’s Siltsu, bitch!

RAKASTAN Jari Sillanpään uutta biisiä. Tanssii kuin John Travolta on taatusti homoin Suomessa julkaistu iskelmäpopitus sitten Paula Koivuniemen Queenin. Espanjan lämpöä hehkuvat rytmit ja Britneyltä lainattu narttuletkautus pitävät huolen siitä, että uhkaavaa vauhtia lähestyvä talvi unohtuu saman tien, kun tämä kappale alkaa soida.

Jari Sillanpää on yksi harvoista artisteista, jonka matkaa koko kansan sydämeen on ollut lähes terapeuttista seurata. Jartsan tämänhetkinen olemus huokuu iloa, valoa, rakkautta ja oman yksilöllisyyden juhlistamista. Mariskan, VäinöVäinön ja Setä Tamun kynäilemässä Tanssii kuin John Travoltassa on kaikessa höpsöydessään jotain liikuttavan aitoa.

Kotimainen iskelmäkenttä kaipaa juuri näitä Siltsun kaltaisia tyyppejä, jotka uskaltavat leikitellä rennosti eri tyyleillä ja pistävät koko persoonansa likoon vahvistaakseen yleisönsä identiteettiä. Ei feikkihymyn karettakaan, ei elettäkään anteeksipyytelyn suuntaan.

Jos tulisin nyt ulos kaapista, tekisin sen tämän biisin tahtiin.

Uusi levy Rakkaudella merkitty mies ilmestyy 26. syyskuuta.

Kuva: Jari Sillanpää Facebook

2 kommenttia kirjoitukseen Jari Sillanpää – Tanssii kuin John Travolta

  1. Hulivilipoika kommentoi:

    Ihanaa, että tykkäät! Koko Siltsun uutuuslevy on tosi tasalaatuinen iskelmälevyksi. Huudatettiin levyä koko matka Pohjanmaalta Helsinkiin. :D Ihan sairaan hauska tuo ”Siltsu Bitch!”.

    1. Anna Amaizin Anna Amaizin kommentoi:

      :D No tottahan mä tästä tykkään! Kukaan muu kuin Siltsu Bitch ei voisi tehdä näin camptasticia iskelmää. Toivottavasti saadaan jatkossakin nauttia yhtä kreisistä musasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.