Jake Shearsin synttäribileiden satoa: Scooter McCreight – Monkey Island DJ set

MonkeyIsland

Jos kaipaat kunnon reivitunnelmaa lauantai-iltaasi, ota tämä DJ-setti kuunteluun. Härskeillä Cub camp -kekkereillään pöhinää herättänyt Scooter McCreight kävi heittämässä keikan Jake Shearsin taannoisissa synttäribileissä, ja koko komeus on nyt kuunneltavissa torontolais-DJ:n SoundCloud-sivulla.

Monkey Islandiksi nimetty parituntinen setti väläyttelee Scissor Sistersin laulajana tunnetun Shearsin musiikillisia makumieltymyksiä ja LGBT-skenen kuumimpia soundeja. Meininki on just niin villiä kuin vaahtobiletys, jota paikalle kokoontunut Los Angelesin homokerma illan aikana harjoitti.

Oma lempparini on setin toiseksi viimeinen biisi, kohdassa 1:39:40–1:41:05 mukaan hiipivä remix The Smithsin This Charming Manista. Alkuperäisesityksen dynaaminen, mutta pehmeä fiilis säilyy myös tanssikontekstissa ja homoeroottisesti latautuneesta sanoituksesta on poimittu mukaan kaikki helmet. Bollywood-henkinen välikohtaus tuo hauskan lisämausteen tähän SICKENING hyvään The Smiths -pastissiin. Ja mikä käytännöllisintä: biisin tahdissa jorailu ei vaadi S&M-paukutusta tai PCV-nahkaan verhoutumista, vaan tätä voi jammailla ihan kotoisasti villasukissa.

Oi jospa oisimme saaneet olla mukana näissä pippaloissa…

JakenVaahtobile

Kuvat: SCOOTER Facebook & Confessions of a Boy Toy blog