Skaba: No Shame etsii biisitarinoita – parhaat palkitaan

Kuva: Fullsteam

Kuva: Fullsteam

ETSINTÄKUULUTUS:

NO SHAME JA ROSVOT ETSIVÄT PARHAITA BIISITARINOITA NO SHAMEN KAPPALEIDEN TAKAA

No Shame aloitti musiikillisen toimintansa alunperin melkein 20 vuotta sitten ja julkaisi ensimmäisen levynsä jo vuonna 1999. Voimme siis puhua oikeasti pitkän linjan orkesterista. Nyt No Shame & Rosvot etsivät parhaita tarinoita ihmisiltä ja faneilta bändin kappaleiden takaa. Millaisia kokemuksia ja elämyksiä olet käynyt läpi kun joku No Shamen kappaleista on soinut taustalla? Miksi joku tietty kappale on juuri sinulle erityisen tärkeä?

Tarina voi olla lyhyt tai pitkä, kiinnostava tai tyhmä, ihan mikä tahansa kokemus ensikännistä ekaan kertaan tai kuolemaan, kaikki kelpaavat. Voit kertoa tarinasi julkisesti No Shamen Facebookissa (www.facebook.com/ifeelnoshameatall) postaamalla tarinasi seinälle otsikolla BIISITARINA. Voit myös kertoa tarinasi sähköpostitse vain bändille sähköpostitse osoitteeseen noshame@ifeelnoshameatall.net.

PALKINNOT:

*Kolme parasta tarinaa voittaa No Shamen koko diskografian sekä fyysisenä että
digitaalisena.

*Kymmenen parasta tarinoijaa saa uuden The Last Drop -LP:n (sis. CD:n) nimmareilla.
Parhaat tarinat valitsee luonnollisesti bändi itse.

*Kaikkien 5.11 klo 23.58 mennessä vastanneiden kesken arvotaan myös 3 x avecillinen
sisäänpääsy Stiff Little Fingers -keikalle Tavastialle, jossa No Shame soittaa.

slf_flyer

2 kommenttia kirjoitukseen Skaba: No Shame etsii biisitarinoita – parhaat palkitaan

 1. Pekka kommentoi:

  Moro!

  Ehdottomasti paras keikkamuisto on Salon läheltä (ehkä Halikosta?) kun teillä oli keikka jossain vanhassa meijerissä tms. Vuosi taisi olla 2005 tai 2006. Face The Truth EP oli just julkaistu ja se kolisi kuin halko päähän ja kolisee kyllä yhä edelleenkin! Siinä oli tekemisen meininki kun jätkät soitti lattialla ja jengi pogoili menemään ympäriinsä siinä ympärillä! Joskus pää osui katosta törröttäviin putkiin mitä siinä tilassa oli, ei haitannut!

  -Pekka

  1. Jukka Tulensytyttäjä Jukka Tulensytyttäjä kommentoi:

   Kiitos kommentista Pekka! Huomiona vielä, että kisasta:

   ” Voit kertoa tarinasi julkisesti No Shamen Facebookissa (www.facebook.com/ifeelnoshameatall) postaamalla tarinasi seinälle otsikolla BIISITARINA. Voit myös kertoa tarinasi sähköpostitse vain bändille sähköpostitse osoitteeseen noshame@ifeelnoshameatall.net.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.