SKABA: Huoratron vs LAPKO – jaossa 2 x avecillista lippua TELMU 4V FESTILLE!

Kuva: TELMU RY
Kuva: TELMU RY

HUOM! LIPPUSKABA TÄMÄN POSTAUKSEN LOPUSSA – MUISTA OSALLISTUA!

Iloisia uutisia! Turun elävän musiikin yhdistys TELMU RY täyttää ensi viikon viikonloppuna 4 vuotta. Olen seurannut Telmun taivalta aktiivisesti koko sen olemassaolon ajan ja haluan vain sanoa, että upeaa duunia tyypit. Hienoa että Turku on viimein saanut oikeasti hyvin järjestäytyneen yhdistyksen elävöittämään paikallista tarjontaa.  Nostan hattua Telmulle sen tekemästä kulttuurityöstä elävän musiikin saralla.

Mutta se Telmun hypettämisestä, tänään valokeilassa on Telmun 4-vuotissynttärifestarit. Ne järjestetään Turun Klubilla Ilta ja Live -kerroksissa perjantaina ja lauantaina 27. – 28.3. Viikonlopun aikana Klubin lavoilla nähdään yhteensä neljätoista toinen toistaan kovempaa artistia. Tapahtumaan myydän sekä päivälippuja, että viikonloppulippuja. Päivälipun voit poistaa joko ennakkoon 12 euroa + pm tai ovelta hintaan 15 euroa. Viikonloppulipun saat Tiketistä hintaan 22 euroa + pm. Käy ostamassa omasi täältä.

Hieno yhdistys ansaitsee hienot syntymäpäiväjuhlat ja sanottakoon, että hunajan makuista mannaa on tarjolla molemmille päiville. Perjantain esiintyjien joukosta haluan nostaa esille päivän pääesiintyjän, äskettäin Freedom -nimisen pitkäsoiton julkaisseen Suomen ehkä kovimman rockbändi LAPKOn. Yhtyeen livevoiman juuri viime lokakuussa Lost in Musicissa todistaneena voin vain sanoa, että härremigud sentään. Kahdella kitaralla näinä päivinä operoiva harjavaltalaisyhtye on elämänsä kunnossa ja valmiina heittämään hikensä eturivin naamalle.

Molemmille päiville on tarjolla juuri sopivasti paikallisväriä, onhan Telmu kuitenkin ennen kaikkea turkulaisten bändien asialla. Lauantain turkulaisesiintyjistä haluaisin nostaa debyyttialbuminsa julkaisuun valmistautuvan RnB -vaikutteista kuplivan SIMAn, joka on niittänyt kiitettävästi radiosoittoa ja mediahuomiota viime aikoina.

Lauantain aika ehdottomana pääesiintyjänä taas nähdään tätä nykyä harvemmin Suomessa keikkaileva Huoratron, josta voin vaan sanoa että en kyllä ole ikinä kokenut livenä mitään niin älytöntä spektaakkelia kuin Huoratron tuhansien strobojensa kanssa. Onneksi Huoratron ei kuitenkaan ole pelkkää valoa. Miehen musiikki on ihan yhtä spektaakkelimaista. Ja se fiilis, kun korvasi täyttyvät agressiivisesta biitistä, silmäsi sokaistuvat vilkkuvista valoista ja haistat ilmassa hurmoksen, hien ja vapautumisen, sitä fiilistä en hevillä unohda.

SKABA: Huoratron vs LAPKO – jaossa  2 x avecillista lippua TELMU 4V FESTILLE!

Telmun ystävällinen väki on luvannut Rosvoille jaettavaksi molemmille päiville yhden avecillisen lipun.

VOITA itsellesi ja ystävällesi lippu bileisiin kertomalla kommenttikenttään kumman artistin haluat nähdä enemmän ensi viikon viikonloppuna: Huoratron tai Lapko!

Ja jos ja kun lady fortuna kohdallesi osuu, pääset näkemään suosikkisi, eikö ole hienoa? Skaba julistetaan alkaneeksi välittömästi ja se jatkuu aina ensi viikon keskiviikolle 25.3. kello 21 asti.