OBS Tampere: #KOVAAPASKAA-klubi jatkuu maaliskuussa O’Hara’sissa!

Kuva: Jukka Tulensytyttäjä
Kuva: Jukka Tulensytyttäjä

Paljon on tapahtunut sitten viime vuoden lokakuun, jolloin järjestettiin ensimmäinen #KOVAAPASKAA-klubi Tampereella O’Hara’sissa. Silloin Freeweights ja Satan’s Fingers rokkasivat lopulta tupaten täydelle salille. Rosvokollega Jyri Öhman oli paikalla raportoimassa terävän kynänsä kanssa.

Voitte uudelleen elää illan Jyrin kokemuksien kautta täältä.

Koska ensimmäinen #KOVAAPASKAA-klubi meni niin hyvin, on kysyntää jatkolle ollut sekä järjestäjän, baarin, että bändien puolelta. Siispä, ensi maaliskuussa O’Hara’sissa tärähtää taas. Tällä kertaa surisevien kitaroiden siivittämänä, kun kaksi levy-yhtiö Solitille juuri sainattua yhtyettä nousevat lavalle ylväästi joskaan ei ylpeästi.

Erityisen innoissani olen tottakai siitä, että toinen illan yhtyeistä on oma Mumrunnerini, jolle keikka on vuoden toinen ja samalla ensimmäinen monesta toukokuussa julkaistavan EP:n promootiorundilla. En voi kuvitella kivempaa asiaa kuin  soittaa keikka kotikaupungissa Tampereella, omalla klubilla kavereiden kanssa.

Lähes yhtä innoissani olen siitä, että sain buukattua klubille helsinkiläisen Love Sportin. Sen lisäksi, että Love Sport on mielestäni yksi mielenkiintoisimmista uusista kitarabändeistä, olen kuullut varsin luotettavalta taholta, että Love Sport on todella hyvä livebändi. Love Sport julkaisi EP:nsä Gol!! viime joulukuussa.

Illan levyt soittaa allekirjoittanut, DJ Tulensytyttäjä. Klubille ei ole sisäänpääsymaksua, mutta vahva suositus ottamaan käteistä mukaan. Uskoisin että ainakin Love Sportilla on mukanaan myytävänä EP:tään kasettina. Ja hei, mikäs sen parempi kotiinvietävä kuin näpsäkkä C-kasetti. Jälleenmyyntiarvon nousua odotellessa.

Ja mitä vielä, no ainakin se että kuriositeettina mainittakoon, että O’Hara’sissa ”iso bisse” (0,6L) ja pintti Guinnessia ovat saman hintaisia, muistaakseni 6 euroa. Ja niin, jos haluatte tämän kaltaisia tapahtumia Tampereelle lisää, tulkaa mestoille! Support your local indie scene. Eik je?

Tätäkin saa jakaa, vaikka Facebookissa. Taikka vaikka Twitterissä. Tapahtuman eventiin päästä täältä.

YAYYYY BITZES