Musta Valo – Ei maailmanloppua!

Kuva: Musta Valo

Kuva: Musta Valo

No niin, tämä teki aivan saatanan suuren vaikutuksen kirjoittajaan. Harvemmin näkee paketissa näin näyttävää musavideota, laadukasta tuotantoa ja timanttia biisiä. Eikä ihme että tarve tehdä jotain erityisen laadukasta on kohdannut raumalaisen Musta Valo -yhtyeen, löihän yhtye jo vuosi takaperin pöytään erinomaisen debyyttialbumin, joka kuin varkain kuitenkin päästetttiin isossa maailmassa livahtamaan kätösten lävitse.

Ei maailmanloppua! on ensimmäinen biisilohkaisu Musta Valon tulevalta levyltä, jonka julkkareita juhlitaan Helsingin Semifinalissa 5.11. kera Koria Kitten Riotin. Itse albumi iskee kauppoihin jo 31.10. Kertoisin siitä teille mieluusti enemmänkin, mutta koska saatetekstissä ei mainita edes levyn nimeä, en lähde sitä tässäkään arvailemaan. Kappale tuo mieleeni Wiidakko – yhtyeen, jonka toistaiseksi viimeiseksi jäänyt S/t –albumi kannattaa myös tsekata, sillä se on saamastaan vähäisestä huomiosta huolimatta erinomainen.

Musta Valo on mielenkiintoinen yhtye. Se tekee kaiken oikein ja onnistuu pysymään mystisenä ollen silti estottoman mainstream. Kirjoitin jo vuosi sitten, että odotan yhtyeen tulevaisuudelta isoja asioita. Odotan edelleen. Toiveeni esitänkin nyt potentiaalisille yhteistyökumppaneille ympäri Suomea, ottakaa Musta Valoon yhteyttä: mv@mustavalo.com ja tehkää yhdessä tästä bändistä jotain. Aina itketään, että ”byhyy kun ei ole uusia potentiaalisia bändejä” ja ”yyh, kun kaikki tekee englanniksi”. No, tässä olisi jumalauta nyt sitten yksi potentiaalinen suomenkielinen yhtye. Kuka tarttuu koukkuun?

2 kommenttia kirjoitukseen Musta Valo – Ei maailmanloppua!

  1. Jyri Jyri kommentoi:

    Komea biisi, erityisesti tuotannoltaan. Hemmetin nätti videokin – on True Detectivet nähty. :)

    1. Jukka Tulensytyttäjä Jukka Tulensytyttäjä kommentoi:

      Jep! Ja lainatakseni kadunmiestä Kallio Block Partysta, joka sihisi Pirkka-lagerinsa takaa: ”shäpinää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.