Lihavat jänikset, sinulle, horo!

Kuva: Fat Rabbits
Kuva: Fat Rabbits

Aamenta pöytää! Tulin kertomaan teille täältä Lost in Musicin keskeltä, että olen jälleen kerran kokenut herätyksen. Tämän päiväisen lyhyen vuoropuhelun vapahtajan kanssa tarjosi turkulais-helsinkiläinen uusi punkrock-tuttavuus nimeltä Fat Rabbits. Vaikka session kokonaiskesto kellottikin vain alle kolme minuuttia, vannon että se oli sitäkin väkevämpää.

Fat Rabbits on kuin spurgugrillin sinappi. Se ei ole toivottu vieras, se ei välttämättä maistu edes hyvältä, mutta jumalauta se on aina läsnä ja potkii kuin jäykkäkouristuksen saanut ravuri.

Fat Rabbits, Bitch! on Fat Rabbitsin eka julkaisu. Yhtyeen ensimmäinen keikka on tänään Turun Klubilla Donitsi-klubilla ilta-kerroksessa mainetta sama(hko)ssa kategoriassa niittäneen Hopeajärven, sekä lähes Pää Kii!:mäisessä nousukiidossa olevan Teksti-TV 666:n kanssa.

Suosittelen jokaista pitämään silmät auki tämän bändin varalta, sillä läskit jänikset ovat päässeet tekemisen meiningin lähteille. Älkääkä unohtako keneltä kuulitte bändistä ensimmäisenä –  Fat Rabbits on #KOVAAPASKAA!