Holy Roman – kun yksi rumpali ei riitä

Kuva: Holy Roman

Kuva: Holy Roman

Viime päivät ovat menneet pitkälti bloggaukseen liittymättömiä asioita hoitaessa. On ollut #KOVAAPASKAA-klubia, Mumrunnerin levyjulkkaria ja siihen liittyvää säätöä, sekä muuttoa. Näistä asioista huolimatta olen kuitenkin kuunnellut aktiivisesti uutta musiikkia ja tässä yksi uunituore poiminta soittimestani.

Esittelyssä uusi helsinkiläinen indie- ja kraut-rockin välimaastossa operoiva Holy Roman. Olisin voinut vannoa, että sana ”droneilu” olisi esiintynyt jossain yhtyeen promokirjeessä, mutta en löytänyt sitä edes etsimällä. Joka tapauksessa, junnaa kuin juna ja lyö kuin orjuuttajan piiska.

Holy Roman on ainakin alla olevan videon perusteella yksi niistä uusista bändeistä, joita tänä vuonna kannattaa ihan oikeasti seurata silmä kovana. En tiedä mitä tekemistä Ähtäri -kaupungilla on yhtyeen kanssa mutta videobiisin nimi nyt on Ähtäri. Ja se on perkeleen kova. Ehkä se riittää! Bändistä mainittava vielä sen erikoisuus: kaksi rumpalia. Odotan innolla miten toimii livenä! Varmaan hyvin. Mutta mean while, tsek it.

Holy Roman livenä:

27.5.2015 @ Suisto-klubi, HML
28.5.2015 @ Semifinal, HKI
29.5.2015 @ Dynamo, TKU
27.6.2015 @ Ämyrock, HML

Yksi kommentti kirjoitukseen Holy Roman – kun yksi rumpali ei riitä

  1. Ex-Ähtäriläinen kommentoi:

    Basisti näkyy olevan Ähtäriläinen, siitä yhteys. Musiikki toimii perhanan hyvin, innolla odotellaan lisämateriaalia. Bändistä toivoisi löytyvän muutenkin lisää tietoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.