Esittelyssä Lake Jons – upean videon julkaissut GAEAn tuore sainaus

Kuva: Markus Kontiainen

Kuva: Markus Kontiainen

Aina vuoden alussa tulee sellainen olo, että mistään ei oikein tule mitään mielenkiintoista vastaan. Sitten kevät saapuu ja alkaa tapahtua. Ja tällä kertaa, tällä kertaa isosti. Isommin mitä olisin osannut odottaa.

Sain jo eilen vihiä Berliinissä majailevan GAEA-yhtiön levymoguli Esa Tontin Instagramista, että miehellä on uusi yhtye kiikarissa. Tänään selvisi, että tuo bändi on nimeltään Lake Jons ja he ovat GAEAn tuore sainaus.

Melkein harmittaa, että YleX sai esitellä yhtyeen ensin, mutta toisaalta jos YleX ei olisi esitellyt yhtyettä ken tietää kuinka kauan olisi kestänyt, että olisin omillani löytänyt tieni bändin musiikin äärelle. Ja olisi todella ollut sääli jos en olisi löytänyt, sillä yhtyeen ensimmäinen single I Come Clean on aivan häkellyttävän upea biisi.

Jos en olisi tiennyt, että kyseessä on suomalainen yhtye, en olisi sitä arvannut kyllä biisin kuultuani ja videon katsottuanikaan. I Come Cleanin video on erittäin laadukkaasti tuotettu. Itseasiassa nyt kun muistelen, niin en muista nähneeni hetkeen yhtä laadukasta suomalaisen indieyhtyeen videota.

Biisistä voisin sanoa samaa. Lake Jons tekee ennenkaikkea laadukasta musiikkia – ajankohtaisella soundilla. Yhtyeen solistilla on todella hyvä ääni. Yhtyeen melodiakuljettelut ovat harkittuja, vaatimattomia ja tyylitajuisia.

Harvemmin tulee vastaan uusia bändejä, joiden ensimmäinen single on niin hyvä, että sen lisäksi että tulee välitön tarve kuunnella kappaletta repeatilla, tulee tarve saada lisää musiikkia kuultavaksi. Lake Jons on todella vahva startti musiikkivuodelle 2015 ja ehdottomasti seuraamisen arvoinen yhtye. Tsekkaa video alta!

 

Yksi kommentti kirjoitukseen Esittelyssä Lake Jons – upean videon julkaissut GAEAn tuore sainaus

  1. Joonas kommentoi:

    Aivan todella jees biisi, ja juurikin video!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.