Constables – Silver Spurs

Kuva: Constables

Kuva: Constables

Ai saatana millaista pioneerityötä sitä on tullut tehtyä. Kirjoitin helsinkiläisestä Constablesista ensimmäistä kertaa vuoden 2012 heinäkuussa. Nuori yhtye teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Jokin aikaa myöhemmin bändi täräytti nettiin biisin nimeltä Imaginary Friend, joka on edelleen ehkä kovin kuulemani ”demobiisi”. Näihin aikoihin muistaakseni koitin sainata yhtyeen silloiselle levy-yhtiöllenikin.

Vuoden 2013 kesällä bändiltä tuli pihalle Bedroom Culture -niminen EP, joka yllätti niin ikään positiivisesti vahvalla biisimateriaalillaan ja ennen kaikkea pommeilla kertseillään. Nyt Constables on täällä taas, tällä kertaa debyyttialbuminsa toisen sinkun tiimoilta. Biisin nimi on Silver Spurs ja toimii hyvänä jatkona aiemmin julkaistulle sinkulle Saliva Bubbles.

Saliva Bubbles oli toki tykki biisi, mutta jätti hieman kylmäksi kornahtavien lyriikoidensa takia. Silver Spurs ei kärsi samasta ongelmasta. Bändi on tikissä (kuten aina), mutta tällä kertaa materiaali on hiottu tappiinsa aina laulajan seksikkäästi sliipattua tukkaa myöten. Silver Spurs on täysin radiovalmista kamaa ja toivonkin sen riittävän myös Yle X:n uudelle musiikkipäällikkö Peppi Lankiselle. Vitun upea bändi, muuta en sano.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.