Choir of Young Believers – LIPPUSKABA!

Kuva: colours.cz
Kuva: colours.cz

Saatoitkin jo tietää, että tämän viikon perjantaina Helsingissä Kuudennella Linjalla esiintyvän tanskalaisen Choir of Young Believersin keikka on loppuunmyyty, mutta mitä et tiennyt on se, että Rosvot yhteistyössä Fullsteamin kanssa arpoo yhden onnekkaan (ja hänen ystävänsä) nimen vieraslistalle!

Choir of Young Believers sai alkunsa pienellä kreikkalaisella Samosin saarella, jonne yhtyeen nokkamies Jannis Noya Makrigiannis muutti hetkeksi vuonna 2006 työstämään soolomateriaaliaan aiemman Lake Placid -yhtyeensä hajoamisen jälkeen. Hänen omien sanojensa mukaan hän ei ollut koskaan kirjoittanut yhtä paljon yhtä nopeasti, kuin saarella olonsa aikana. Ja palatessaan Tanskaan hän tiesi tasan tarkaan mitä haluaisi tehdä. Vuonna 2007 syntyi Choir of Young  Believers, joka on nyt tulossa ensimmäistä kertaa esiintymään Suomeen.

Vaan ei viimeistä kertaa, sillä on iloni ja velvollisuuteni lohduttaa niitä joita onnetar ei suosi tiedolla siitä, että yhtye on tulossa Suomeen uudestaan esiintymään ainakin kerran, heinäkuussa Tampereella ensimmäistä kertaa järjestettävälle Freedom Festivalille. Jos siis perjantain keikka menee ohi ja kiinnostelee, suosittelen hankkimaan nyt ainakin tuonne Freedomille (eli kavereiden kesken ”Tampereen Flow Festivalille”) lipun.

SKABA:

Kilpailu on yksinkertainen: Jätä tämän postauksen loppuun sähköpostiosoitteella vahvistettu kommentti. Kommenttikenttään kirjoita kenen kanssa haluaisit lähteä keikalle. Näin toimimalla olet mukana arvonnassa, joka suoritetaan torstaina klo 21. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

COYB:n vuonna 2008 julkaistun ”This Is For The White In Your Eye” -debyyttialbumin kappale ”Hollow Talk” on monelle suomalaisellekin tuttu suositun ruotsalaistanskalaisen ”Silta” -tv-sarjan tunnusmusiikkina. Critics Choice Awards- ja Danish Music Awards -gaaloissa vuoden tulokas -kategoriat voittanut Church Of Young Believers valmistelee parhaillaan helmikuussa julkaistavaa kolmatta studioalbumiaan. Ennakkotietojen perusteella levy on saanut vaikutteita Enyan, Talk Talkin ja Frank Oceanin kaltaisilta artisteilta.

Illan avaa kotimainen pitkän linjan indiepumppu Delay Trees.

www.facebook.com/choirofyoungbelievers
www.facebook.com/delaytrees
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi