Lista: TOP5 lempitavarani

Lista on yksi Kalenterikarju-blogin neljästä uudesta postaussarjasta. Lista-juttusarjan idea syntyi välillä pakonomaiseksikin yltyvästä tarpeestani listata ja järjestää asioita eri laatikoihin ja kategorioihin. Ja siis minä suorastaan RAKASTAN asioiden listaamista! Oma välillä todella kiireinenkin arkeni pyörii käytännössä erilaisten to-do-listojen ympärillä (”vie Milla Rumi Radio Helsinkiin, soita Johanna Kurkelalle, lähetä sähköpostia Ylelle” tai ”käy kaupassa, hae pyykit, muista tiskata, maksa nettilasku”). Lista-nimisessä juttusarjassa minä siis listaan sydämeni kyllyydestä erilaisia asioita: huonoimpia scifi-leffoja, parhaita 90-luvun teinileffoja, lempijuustojani, Helsingin parhaita kirppiksiä, lempinäyttelijöitäni, parhaita ruotsalaisia poplevyjä 2010-luvulta, totaalisen mancrushin aiheuttavia miesnäyttelijöitä… you name it!

Ensimmäinen Lista-sarjan osa tarkastelee lempitavaroitani, tarkemmin sanoen TOP5-lempitavaroitani. Tyttöystäväni kutsuu minua leikkisästi välillä hamsteriksi (kiitti), koska tykkään keräillä erilaisia asioita kuten esimerkiksi elokuvia ja tv-sarjoja, kirjoja, cd-levyjä ja vinyylejä sekä lehtiä (Soundit, Rumbat ja Imaget pääasiassa). Tärkeimmät omistamani asiat ovat silti tavaroita, joiden kanssa olen tekemisissä lähes päivittäin.

IMG_0211

5. AKUSTINEN KITARA

Okei. Tämä ei itse asiassa ole minun… vielä. Kitara on ollut noin puoli vuotta lainassa hyvältä ystävältäni, joka on myöskin hamsteri ja jonka tyttöystävä ei myöskään pidä siitä, että kotona on liikaa tavaraa (I feel you, bro). En ole soitinten suhteen hirveä hifistelijä, ja oma akustinen kitarani onkin melko keskinkertainen tekele (Yamaha APX-5A, josta kaikukoppa osittain hajalla), mutta tämä Waldenin G570 ETB soi kirkkaasti, vahvasti ja täyteläisesti. Kaunis yksilö!

IMG_0305

4. PIIKKIMATTO

Jep. Käytän joka yö ennen nukkumaanmenoa. Kyseinen malli OBH Nordican malli on ollut taloudessamme noin vuoden verran. Ja jos tarkkoja ollaan niin tämäkään ei ole minun vaan tyttöystäväni. Heh heh.

IMG_0325

3. KAHVINKEITIN

Jooooooo… pronssisijalla oleva esine ei ole sekään täysin minun. Mutta kun asutaan yhdessä niin se, mikä oli ennen minun, on nyt meidän ja se mikä oli ennen tyttöystäväni on edelleen hänen. Tämä on siis meidän. Olin pitkään vankkumattomasti sitä mieltä, että kahvinkeitin on kahvinkeitin, eikä kukaan voi tarvita markettikeitintä parempaa pannua (ja minä siis todella pidän hyvästä kahvista). Vau, kuinka väärässä ihminen voi ollakaan! Moccamaster herättää nykyään joka aamu. Korvaamaton.

IMG_0268

2. IPHONE 4

Kuten kahvinkeittimenkin kanssa, taistelin pitkään älypuhelinta vastaan – siis mitä ihmettä ihminen sellaisella muka tekee? No, ööö, paljonkin. Äärimmäisen kätevä työasioissa ja vapaa-ajalla (teen tod. näk. lempiapplikaatioista oman Lista-postauksensa, joten jätän nyt käsittelemättä). Tammikuussa tulee vuoden verran yhteiseloa täyteen. Olen ajatellut kosimista, mutta toisaalta jossakin vaiheessa voisin vaihtaa uudempaan ja nuorempaan. Tiedän. Kaikki miehet ovat sikoja.

IMG_0240

1. MACBOOK PRO

Kultasija. Mikä klisee! Steve Jobs nyökkäilee varmaan hyväksyvästi haudassaan. Ilman tätä kaunokaista en voisi tulla nykyään toimeen. Tai no, tietokone kuin tietokone, mutta tämä on minun ikiomilla rahoillani ostama valioyksilö. Kallein sijoitukseni. On palvellut toistaiseksi kuin unelma. Tällä teen töitä, opiskelen, katson (liikaa) Yle Areenaa ja Netflixiä, kuuntelen podcasteja ja no, bloggaan. Tärkein yksittäinen tavarani. Helposti.

PS. Ai niin, muihin uusiin postaussarjoihin voi tutustua täällä.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram: @kalenterikarju | Snapchat: kalenterikarju | Facebook | Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.