Kilpailu: Voita Tiisun nimmaroitu Elämän koulu -vinyyli

IMG_3214

Tänään Elämän koulu -nimisen esikoisalbuminsa julkaissut Tiisu (Kalenterikarjun ajatuksia levystä luettavissa täältä) on tullut tunnetuksi muun muassa räyhäkkäistä livekeikoistaan, tarttuvista suomirock-kappaleistaan sekä siitä, että yhtyeessä bassoa soittaa J. Karjalaisen Missä se Väinö on? -hitille nimensä lainannut itse laulumiehen poika Väinö Karjalainen. Tällä kertaa kilpailussa ei kuitenkaan kysytä, että missä se Väinö on, vaan kysytään, että kenen Tiisu-yhtyeen jäsenen nimikirjoitus puuttuu nyt kilpailutettavan vinyylin kannesta (ks. yllä oleva kuva).

Kilpailuaikaa on kolmisen päivää ja postipaketti lähtee voittajalle heti ensi maanantaina. Onnea kilpailuun!

KILPAILU: KERRO KOMMENTTIOSIOON, KENEN NIMIKIRJOITUS VINYYLISTÄ PUUTTUU

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 1kpl Tiisun nimmaroitua Elämän koulu -vinyyliä. Muistathan jättää vastaukseesi toimivan sähköpostiosoitteen, jotta voin olla sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä, mikäli onnetar suosii. Kilpailuaikaa on sunnuntaihin (30.8.2015) klo 23.59 saakka.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Kiitos kaikille osallistuneille. Voittajaksi selviytyi tällä kertaa nimimerkki liisaxyg. Onnea voittajalle! Voittajaan ollaan oltu yhteydessä sähköpostitse – mikäli viesti ei löydy inboxista, tarkastakaapa vielä roskaposti.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram: @kalenterikarju | Snapchat: kalenterikarju | Facebook | Bloglovin