Herrajumala, mitä minä olen mennyt tekemään?

Kaikenlaisia artistien musavideoita, leffatrailereita ja ties mitä GIF-animaatioita on tässäkin blogissa nähty, mutta HERRAJUMALA MITÄ MINÄ OLEN MENNYT TEKEMÄÄN? No ensimmäisen oman Youtube-videon. Tällä hetkellä omat tunnetilat vaihtelevat ällistyksestä hämmennykseen, ihastuksesta nolostukseen ja vihastuksesta onnellisuuteen.  Pääpaino on kuitenkin selkeästi positiivisissa tunteissa: MINÄ TEIN SEN!

Kuten Miten minusta tuli tubettaja? -postauksessa mainitsinkin, tein juuri tuben puolella sopimuksen Splay Suomen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että näitä videoita alkaa putoilla säännöllisesti toivottavasti noin kerran viikossa. En osaa vielä sanoa, mitä kaikkea kanava tulee pitämään sisällään, sillä sehän muotoutuu tässä videoita tehdessä ja oman tyylin löytyessä, mutta todennäköisesti ainakin aihevideoita, My Day -videoita, Q&A:ta ja arvioita (kirjat, elokuvat, laitteet ja tv-sarjat) tullaan näkemään.

MITÄ PIDIT ESITTELYVIDEOSTA? EHDOTA KOMMENTTIBOKSIIN, MISTÄ AIHEISTA HALUAISIT NÄHDÄ YOUTUBE-KANAVALLANI VIDEOITA!

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Snapchat | Youtube | Twitter 

2 kommenttia kirjoitukseen Herrajumala, mitä minä olen mennyt tekemään?

 1. Jorkke kommentoi:

  Kiva eka video! Ehkä vähemmän tesktiä, tarkoitus on kuitenkin olla video, niin ihan mielellään kuuntelis että sä juubaat, etkä laita vaan kappaletta tekstiä.

  Odotan innolla arvioita, sekä myöskin yhteiskunnallisia aiheita, kuten just toi pojatkinlukee kamppis!

  Danke schön!

  1. Mikko Toiviainen Mikko Toiviainen kommentoi:

   Hei Jorkke ja kiitos kommentistasi. Aion kyllä käyttää tekstiä videon osana jatkossakin aktiivisesti, mutta seuraavalla videolla on kyllä enemmän puhetta kuin tässä lyhyessä esittelyssä. Kyllä varmasti tulee jotakin yhteiskunnallistakin höpötystä kanavalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.