25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota videoilleen (osa 2/5)

Youtube

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat JustimusfilmsLakko, HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet myös selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg, Groupblog ja Hermanni. Tässä postaussarjassa nostan framille 25 valtavirtaväestölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen duunaavat omannäköistään laadukasta sisältöä ja ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin.

6. SAMI KOIVISTO

Kanavatilaukset: 24 079
Videoiden määrä: 126
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram

19-vuotias Sami Koivisto on tuttu hahmo varmasti monelle enemmän tubea katsoneelle. Ensimmäinen video kanavalta löytyykin neljän vuoden takaa, jolloin kanava on vaihtunut kieleltään englannista suomeksi. Samin videoissa keskustellaan arkisesti esimerkiksi leffoista, omasta elämästä, Lontoon matkasta, kesäsuunnitelmista, pelataan ystävien kanssa Super Mariota ja juodaan TODELLA PALJON kahvia. Lisäksi Sami on kuvannut ja editoinut Tubetouria ja Lakon ja Herban boksia. Tänä vuonna hän on muun muassa Tubeconissa videotuottajana.

7. HAIMILA

Kanavatilaukset: 6 466
Videoiden määrä: 27
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram | Snapchat

Laura Haimila lienee suurelle yleisölle tuttu NRJ:n juontajana, minkä lisäksi hän on työskennellyt radiossa uutistoimittajana ja tuottajana. Radiouran jälkeen someguru Haimila on muun muassa tehnyt sosiaalisen median markkinointia eri tapahtumille ja perustanut Haimila-tubekanavan. Haimilan vlogissa kurkistetaan kiireisen nuoren naisen elämään, ja tavataan muun muassa Irma-koira, käydään Antti Tuisku by Seppälä -malliston lanseerauksessa ja Sannin keikalla.

8. PUNAVIINIMARIA

Kanavatilaukset: 407
Videoiden määrä: 31
Sosiaaliset mediat: Blogi | Twitter | Instagram

Suomessa kirjavlogaaminen ottaa vasta ensiaskeleitaan. 21-vuotiaan Marian kanava Punaviinimaria onkin piristävä poikkeus, jossa esitellään tekijän kirjahankintoja, divarilöytöjä ja suosikkikirjoja. Välillä katsahdetaan myös tubettajan omaan elämään meikkivideoiden ja What’s in My Bag -tyyppisten videoiden muodossa.

9. TUURE BOELIUS

Kanavatilaukset: 49 165
Videoiden määrä: 21
Sosiaaliset mediat: Snapchat | Instagram

Tuure Boelius on varmasti monelle nuoremmalle tuttu Summerin juontajapestistään. 15-vuotias ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Tuure harrastaa teatteria ja tanssimista. Kanavallaan hän päästää katsojan osaksi päiväänsä MyDay-videoillaan, näyttää mitä tapahtuu teatterin kulisseissa ja tekee yhteisvideoita ystäviensä kanssa.

10. ELOAVILLE

Kanavatilaukset: 644
Videoiden määrä: 22
Sosiaaliset mediat: Twitter

Eloaville-kanavan takaa löytyy 24-vuotias jyväskyläläinen Ville. Villen videoista paistaa läpi korkealaatuisuus niin kuvaamisen, käsikirjoittamisen kuin editoimisen saralla, tekijänsä intohimoisuus videoiden tekemistä kohtaan sekä loputon kiinnostus suomalaisen tubekulttuurin kehittämistä kohtaan. Eloaville-kanavan toistaiseksi suurin ja kaunein video on tähänkin mukaan embeddattu Virtuaalitodellisuus, jossa tutustutaan nimensä mukaisesti siihen mitä virtual reality tarkoittaa. Suosittelen Villen kanavaa lämpimästi kaikille seikkailusta, parkourista ja potentiaalisesti tulevaisuudessa +25v-asiasisällöstä kiinnostuneille.

KETKÄ SUOMALAISET TUBETTAJAT ANSAITSISIVAT MIELESTÄSI ENEMMÄN HUOMIOTA VIDEOILLEEN JA MIKSI? KOMMENTOI TEKSTIBOKSIIN.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Periscope | Snapchat: @kalenterikarju | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,

5 kommenttia kirjoitukseen 25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota videoilleen (osa 2/5)

 1. Nimetön kommentoi:

  Moi! Mun mielestä sellanen kanava kuin lottaemilia ansaitsis ehdottomasti enemmän huomiota :) Hän on tietääkseni yks harvoista suomalaisista jotka laittaa tubeen lauluvideoita, ja äänikin on tosi hyvä! Laulaa puhtaasti kivalla soundilla ja tekee muiden biiseistä omannäkösiä :) suosittelen käymään edes kurkkaamassa hänen videoita!

  1. Mikko Toiviainen Mikko Toiviainen kommentoi:

   Hei Nimetön ja kiitos kommentista. Okei, hän on minulle tuntematon, mutta käynpäs väijymässä. Kiitos vinkistä :)

 2. Nimetön kommentoi:

  Sellainen kanava kuin Maippe ansaitsisi mielestäni enemmän tilaajia!
  Hän tekee todella mielenkiintoisia peli videoita ja muutakin!

 3. Yksinäinen kulkija kommentoi:

  Tälläset kanavat kuin Tremorgier, yli kolmenkympin mennyt perheenisä Kouvolasta, tekee daily vlogia. Hieno mies

  Toinen on tällänen kuin Nikolai Ilves, mies yrittää kovasti ja tarvitsee uuden kameran

 4. mythrashylife Youtubesta kommentoi:

  Ihan hyvä idea tämä, mutta sami koivistohan on jo tunnettu ja varsinainen veteraanikonkari youtubessa kuten myös tremorgier. Alle 300 tilaajien kanavia sun tarttis listata myös. Itse mainostan Kalmakolmio nimistä kanavaa. Käy itse tsekkailemassa miten uppoaa niiden videot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.