25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota (osa 4/5)

Youtube

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat Lakko, HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos taas molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg, Groupblog ja Hermanni. (Ja jos tiedät edellä mainitut, olet vähintään yhtä syvällä ”tubegeimissä” kuin Karjukin ja tullet tietämään ainakin osan myös heistä, jotka tässä postaussarjassa esittelen). Tässä postaussarjassa nostan framille 25 suurelle yleisölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen tekevät omannäköistään laadukasta sisältöä ja jotka ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin (ainakin minun mielestäni ja minähän olen tietenkin aina oikeassa).

16. IINA-KATARIINA

Kanavatilaukset: 63 321
Videoiden määrä: 126
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram | Snapchat

Iina-Katariina tubettaa rennon rehellisesti ja elämänmyönteisesti omasta arjestaan. 23-vuotiaan kajaanilaislähtöisen Iinan kanava koostuu pääasiassa MyDay-videoista ja suosikeista. Usein Iinan videoita huomaa katsovansa salakavalasti useamman putkeen, sillä kerronta on niin sulavaa. Viime aikoina on saatu jännittää, minkälainen esikoislapsi maailmaan pian putkahtaa.

17. JOANNA SUOMALAINEN 

Kanavatilaukset: 9 589
Videoiden määrä: 64
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram | Snapchat

Järvenpäässä majaansa pitävä Joanna Suomalainen on tehnyt tubevideoita jo useiden vuosien ajan. Vaikka viime aikoina tahti onkin hidastunut, ei Joannan videoita kannata jättää väliin. Runsaasti valokuvaavan Joannan visuaaliset videot ovat esteetikon silmään erittäin vaikuttavia ja viipyilevä editointityyli kruunaa kokonaisuuden. Ehkä tässä on pieni ripaus samankaltaisuutta aiemmin esitellyn Jenni Kurun kanssa, joskin Jennin ote on pohdiskelevaisempi.

https://www.youtube.com/watch?v=fNLFgUFtInw

18. DORKAJOONA

Kanavatilaukset: 4 263
Videoiden määrä: 107
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram

Dorkajoona-kanavalla nähdään videoita laajalla skaalalla: löytyy pelivideoita, sketsejä, musiikkia ja perinteisempää vlogautusta. Vain videoita vilkaisemallakin näkee, että kuvaamisen lisäksi hyppysissä pysyy niin käsikirjoittaminen, näytteleminen kuin editointiohjelmatkin – tästä hyvänä esimerkkinä Oon supersankari! -video.

19. THE SUNNYS VLOG

Kanavatilaukset: 22 010
Videoiden määrä: 145
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram

Tykkäätkö taiteesta, kirppiksistä ja Tampereesta? Hyvä. Silloin The Sunnys Vlog voi olla juuri se kanava, jota olet etsinyt. Lukiota käyvän Sannin kanavalla monilahjakkuus soittaa esimerkiksi kitaraa, pianoa, ukuleleä ja laulaa sekä maalaa öljy- ja vesiväreillä. Toisinaan taas sportataan ja käydään mökkeilemässä tai kahviloissa. Varoitus: Sannin videoita katsellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle!

9. SITA SALMINEN

Kanavatilaukset: 10 488
Videoiden määrä: 15
Sosiaaliset mediat: FacebookInstagram | Snapchat

Oululainen Sita Salminen ei ole tehnyt videoita vielä kauaakaan, mutta on kerännyt hyväntuulisilla lifestyle-videoillaan jo melkoisen seuraajakunnan. Hittivideoksi yli muiden kohonnut 38 sekuntia kestävä Reaktio: Arttu Lindeman – Läikkyy ei varsinaisesti edusta kanavan muuta sisältöä, joka on toistaiseksi keskittynyt esimerkiksi juoksemiseen ja MyDay-videoihin. Innostava uusi tulokas!

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Periscope | Snapchat: @kalenterikarju | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,