Kalenterikarju-blogi muuttaa

www.kalenterikarju.fi

Hei kaikki. Tämä on viimeinen postaukseni Rosvot-portaalissa. Jep, Karju-blogi muuttaa. Oikeastaan muuttopäivä oli jo tänään. Siirryin nimittäin Suomen Blogimedian alle omalle nettisivulleni. Osoite on tästä lähtien www.kalenterikarju.fi. Näppärä muistaa, eikö?

Lähes kaksi vuotta Rosvojen suojissa on antanut paljon ja kehittänyt minua valtavasti bloggaajana. Pelkkänä musiikkiblogina Kalenterikarju tuli kuitenkin tiensä päähän, ja uudessa Karju-blogissa pääpainopiste onkin musiikin sijaan jossakin populäärikulttuurin, sosiaalisen median ja lifestylen ristiaallokossa. No, mitä näitä nyt täällä kertaamaan – lukekaa lisää mieluummin uuden blogini ensimmäisestä postauksesta.

Suuri kiitos kaikille Rosvot-bloggaajille ja sikariportaalle sekä luonnollisestikin suuri kiitos teille kaikille lukijoilleni ja toivottavasti jatketaan yhdessä fiilistelyä tuolla uuden blogini puolella. KIITOS!

Lopuksi vielä kappale, joka oli jo ensimmäisessä tämän blogin postauksessa:

Ei kommentteja

25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota (osa 4/5)

Youtube

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat Lakko, HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos taas molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg, Groupblog ja Hermanni. (Ja jos tiedät edellä mainitut, olet vähintään yhtä syvällä ”tubegeimissä” kuin Karjukin ja tullet tietämään ainakin osan myös heistä, jotka tässä postaussarjassa esittelen). Tässä postaussarjassa nostan framille 25 suurelle yleisölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen tekevät omannäköistään laadukasta sisältöä ja jotka ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin (ainakin minun mielestäni ja minähän olen tietenkin aina oikeassa).

16. IINA-KATARIINA

Kanavatilaukset: 63 321
Videoiden määrä: 126
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram | Snapchat

Iina-Katariina tubettaa rennon rehellisesti ja elämänmyönteisesti omasta arjestaan. 23-vuotiaan kajaanilaislähtöisen Iinan kanava koostuu pääasiassa MyDay-videoista ja suosikeista. Usein Iinan videoita huomaa katsovansa salakavalasti useamman putkeen, sillä kerronta on niin sulavaa. Viime aikoina on saatu jännittää, minkälainen esikoislapsi maailmaan pian putkahtaa.

17. JOANNA SUOMALAINEN 

Kanavatilaukset: 9 589
Videoiden määrä: 64
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram | Snapchat

Järvenpäässä majaansa pitävä Joanna Suomalainen on tehnyt tubevideoita jo useiden vuosien ajan. Vaikka viime aikoina tahti onkin hidastunut, ei Joannan videoita kannata jättää väliin. Runsaasti valokuvaavan Joannan visuaaliset videot ovat esteetikon silmään erittäin vaikuttavia ja viipyilevä editointityyli kruunaa kokonaisuuden. Ehkä tässä on pieni ripaus samankaltaisuutta aiemmin esitellyn Jenni Kurun kanssa, joskin Jennin ote on pohdiskelevaisempi.

18. DORKAJOONA

Kanavatilaukset: 4 263
Videoiden määrä: 107
Sosiaaliset mediat: Facebook | Twitter | Instagram

Dorkajoona-kanavalla nähdään videoita laajalla skaalalla: löytyy pelivideoita, sketsejä, musiikkia ja perinteisempää vlogautusta. Vain videoita vilkaisemallakin näkee, että kuvaamisen lisäksi hyppysissä pysyy niin käsikirjoittaminen, näytteleminen kuin editointiohjelmatkin – tästä hyvänä esimerkkinä Oon supersankari! -video.

19. THE SUNNYS VLOG

Kanavatilaukset: 22 010
Videoiden määrä: 145
Sosiaaliset mediat: Twitter | Instagram

Tykkäätkö taiteesta, kirppiksistä ja Tampereesta? Hyvä. Silloin The Sunnys Vlog voi olla juuri se kanava, jota olet etsinyt. Lukiota käyvän Sannin kanavalla monilahjakkuus soittaa esimerkiksi kitaraa, pianoa, ukuleleä ja laulaa sekä maalaa öljy- ja vesiväreillä. Toisinaan taas sportataan ja käydään mökkeilemässä tai kahviloissa. Varoitus: Sannin videoita katsellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle!

9. SITA SALMINEN

Kanavatilaukset: 10 488
Videoiden määrä: 15
Sosiaaliset mediat: FacebookInstagram | Snapchat

Oululainen Sita Salminen ei ole tehnyt videoita vielä kauaakaan, mutta on kerännyt hyväntuulisilla lifestyle-videoillaan jo melkoisen seuraajakunnan. Hittivideoksi yli muiden kohonnut 38 sekuntia kestävä Reaktio: Arttu Lindeman – Läikkyy ei varsinaisesti edusta kanavan muuta sisältöä, joka on toistaiseksi keskittynyt esimerkiksi juoksemiseen ja MyDay-videoihin. Innostava uusi tulokas!

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Periscope | Snapchat: @kalenterikarju | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,
1 kommentti

Youtube: 10 faktaa minusta (tyttökaveri edition)

Tyttökaveri heitti faktat tiskiin.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Snapchat | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,
Ei kommentteja

25 suomalaista tubettajaa, jotka ansaitsisivat enemmän huomiota (osa 3/5)

Jos olet seurannut tubea edes ajoittain toisella silmälläsi, tiedät todennäköisesti keitä ovat Lakko,HerbalistiEddspeaks, Mariieveronica, Soikku ja Mmiisas. Jos molemmat silmäsi ovat olleet auki, olet myös selvillä siitä keitä ovat Tume, Pernilla BöckermanDeata, MansikkkaArttu Lindeman, Mona Ilona, Jaakko Parkkali, Pinkku PinskuTeamarika, PapananaamanaaGMentaalisavuke, AnnikaMikael Sundberg,Groupblog ja Hermanni. Tässä postaussarjassa nostan framille 25 valtavirtaväestölle tuntemattomampaa tekijää, jotka jokainen duunaavat omannäköistään laadukasta sisältöä ja ansaitsisivat ehdottomasti tulla noteeratuiksi laajemminkin.

11. JUUSO S.

Kanavatilaukset: 104
Videoiden määrä: 24
Sosiaaliset mediat: Kotisivut | Twitter | Instagram

Edellisessä osassa esitellyn Eloavillen kanssa hieman samantyyppistä sisältöä tekee Berliinissä asuva valokuvaaja Juuso Santala, jonka Juuso S. -kanavalla puhutaan rennolla otteella myönteisen ajattelun puolesta, onnellisuudesta, stressinvähentämistekniikoista ja yrittäjän arjesta. Toisinaan hypitään kallioilta ja tutustutaan Berliinin hylättyihin paikkoihin. Monipuolisen kanavan kielinä toimivat sekä suomi että englanti.

12. MATTEPLAYS

Kanavatilaukset: 15 948
Videoiden määrä: 158
Sosiaaliset mediat: Instagram | Snapchat | Twitter

En ole aivan megasuuri pelikanavien ystävä, sillä pelaan itse melko vähän (ja koska haluatte tietää niin lähinnä Star Wars -aiheisia jedipelejä ja NHL14:sta Playstation 3:lla). Itse olenkin innoissani Matteplays-kanavan muusta sisällöstä: pelaavan tubettajan MyDaysta, ensimmäisen katsojan lähettämän paketin unboxaamisesta ja omien kuulumisten päivittelyä.

13. JENNI KURU

Kanavatilaukset: 4 961
Videoiden määrä: 35
Sosiaaliset mediat: Instagram | Twitter

20-vuotias Jenni Kuru tekee videoita omasta elämästään ihanan itseironisella tatsilla. Jennin tyylissä hienoa on se, kuinka hienoviritteisesti hän osaa rakentaa diipimpiä pohjavirtauksia omasta arjesta kertoviin videoihinsa. Jennin kanavalla pohditaan elämän keskeneräisyyttä, koulua, tulevaisuutta ja omaa someminää tajunnanvirtamaisen poukkoillen – silti punaisen langan säilyttäen. Viimeisin video on tullut kolme kuukautta sitten, joten videoiden ilmestyminen saattaa olla välillä verkkaistakin. Odottavan aika palkitaan.

14. SIELUNVELI

Kanavatilaukset: 9 260
Videoiden määrä: 9
Sosiaaliset mediat: Instagram | Snapchat | Twitter

Keskimäärin videon kuukaudessa julkaiseva Sielunveli eli Oliver kertoo omasta elämästään transmiehenä. Välillä hengaillaan Suvilahdessa musavideon kuvauksissa, toisinaan ollaan teatteritreeneissä ystävien kanssa. Oliverin videoissa pidän fragmentaarisesta kerronnasta, pienistä paloista ihmiselämässä. Jopa parjatut haastevideot kuten bromance tag muuttuu viihdyttäväksi Oliverin käsissä. Tykkään.

15. TANJAELVIIRA

Kanavatilaukset: 13 525
Videoiden määrä: 66
Sosiaaliset mediat: Instagram | Snapchat | Twitter

19-vuotias lahtelainen Tanjaelviira on yksi Demin tubettajista. Tanjaelviiran kanavalla kuvataan tekijänsä arkea: hengaillaan Oliver-kissan kanssa, käydään JVG:n Hartwall Arenan keikalla, puhutaan yksinasumisesta ja ns. lempparit-videoita. Tanjaelviiran videoissa viehättää se, ettei arkea siloitella liikaa – asiat eivät aina mene suunnitellusti kuten eivät oikeassakaan elämässä.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Periscope | Snapchat: @kalenterikarju | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,
Ei kommentteja

Youtube: Q&A-video

KUVAAN YOUTUBEEN Q&A-VIDEON. HALUATKO KYSYÄ JOTAKIN MINULTA? LAITA VIESTI VIDEOON TAI TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIKENTTÄÄN.

SEURAA KALENTERIKARJUA – Instagram | Snapchat | Youtube | Twitter 

Avainsanat: , ,
Ei kommentteja