Tähän jotain sepelkyyhkyistä

Yksi Lontoon hyvistä puolista on se, että Lontoossa on paljon keikkoja. Monesti Lontoossa tulee vastaan keikkoja, joilla esiintyy yhtye, jota on kuunnellut joskus kaksi vuotta aiemmin kahden levyn verran Spotifysta ja sitten melkein unohtanut koko asian ja koko yhtyeen. Sellaisia keikkoja sattuu Lontoossa paljon useammin kuin Helsingissä, koska Lontoo on isompi kaupunki ja lähempänä muun muassa Pohjois-Amerikkaa.

Tänään on sellainen keikka. Lontoon Dalstonissa (joka muuten on ihan erinomainen kaupunginosa ihmiselle, joka käyttää osana pukeutumistaan viiksiä [minä en käytä] tai folkpartaa [minä en käytä] tai flanellipaitaa, jonka kyynärpään kohdalla on reikä joka taitaa sittenkin tuoda ihmisille mieleen pikemminkin kodittomuuden kuin minkään muun kuten grungen [minä käytän]) esiintyy nimittäin yhtye, jonka nimi on Woodpigeon. Ne tulevat Calgarysta. Niillä on hyviä lauluja, joista joissain ne kuulostavat niin paljon Sufjan Stevensiltä, että on vaara erehtyä esittäjästä, ellei ole varuillaan.

Minä suosittelen etenkin albumeita Songbook ja Die Stadt Muzikanten sekä EP:tä For Paolo. Kaikki ne ovat Spotifyssa. Kannattaa ehkä kuunnella muitakin levyjä. Ehkä minunkin kannattaisi.

Songbook alkaa laululla, jonka nimi on Home as a Romanticized Concept Where Everyone Loves You Always and Forever.

Laulu voisi olla Sufjan Stevensin laulu, ja laulun nimi voisi olla Sufjan Stevensin laulun nimi – jos se olisi vähän pidempi.

Kuten The Black Hawk War, or, How to Demolish an Entire Civilization and Still Feel Good About Yourself in the Morning, or, We Apologize for the Inconvenience but You’re Going to Have to Leave Now, or, ’I Have Fought the Big Knives and Will Continue to Fight Them Until They Are Off Our Lands!’

Muita pitkiä (ei yhtä pitkiä mutta silti keskimääräistä pidempiä) laulun nimiä ovat esimerkiksi You Stole the Sun from My Heart ja If You Tolerate This Your Children Will Be Next.

Mitä mieltä sinä olet pitkistä laulujen nimistä? Ota kantaa!