The Pains of Being Pure at Heart: Simple and Sure

Viime ajat ovat olleet hälyttäviä. Musiikkia on tehnyt mieli kuunnella peräti niin vähän, etten ole kuunnellut musiikkia edes paikkoihin kävellessäni tai pitkiä maanalaisia matkoja taittaessani. Sen sijaan olen kuunnellut metrojunien kiihtymistä ja lintuja.

Tänään on ollut taas musiikin vuoro, ja juuri nyt vielä äskeistäkin voimakkaammin. Paljastui nimittäin, että yksi suosikkiyhtyeistäni, The Pains of Being Pure at Heart, julkaisee huhtikuun 22:sena uuden levyn. Levyn nimi on Days of Abandon. Tänään levyltä julkaistiin ensimmäinen laulu Simple and Sure.

Se kuulostaa tutulta, silti vähän erilaiselta. Ennen muuta se kuulostaa hyvältä. Musiikki ei ole osunut minuun taaskaan aikoihin, tuntuu, joten eipä kai ole ihme, että sitten kun osuu, kyse on ennalta erinomaiseksi todetun yhtyeen uudesta julkaisusta. Ei tämä nyt paras The Pains of Being Pure at Heartin laulu ole, mutta hyvä. Ennen muuta on hyvä, että uusi julkaisu tulee, koska minä luultavasti pidän siitä.

Näkemystä vahvistaa se, että levy alkaa näin:

3 kommenttia kirjoitukseen The Pains of Being Pure at Heart: Simple and Sure

 1. Roope kommentoi:

  Kuuntelinpa eilen tätä Delta Spiritin biisiä, ja tuli jotenkin fiilis että tämä on vähän kuin 33% Painsia, vaikka kovasti amerikkalaisittain.

  https://www.youtube.com/watch?v=Va0ezWC2du4

  (Lisäksi tuossa on tuo syntikka Jostain Biisistä, mutta ei tule mieleen että mistä.)

 2. Roope kommentoi:

  (Stereophonicsin biisistä tuo syntikka, muuten.)

 3. Johannes Laitila Johannes Laitila kommentoi:

  Tämä Delta Spirit onkin minulle vallan uusi tuttavuus. Se tosiaan saattoi kuulostaa 33-prosenttisesti Painsilta. Toinen 33-prosenttinen sitten esimerkiksi We Are Scientistsilta. Tuo laskeva hoilausmelodia kertosäkeessä toi mieleeni Jotain, ja nyt muistin, että se oli Ewert and The Two Dragonsin levyn eka laulu. Aika amerikkalaistahan tämä oli, mutta täytyypä muistaa, että amerikkalaisia ovat niin Pains kuin We Are Scientistskin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.