Ongelma: musiikki

Musiikkiblogin pitämisessä auttaisi, jos kuuntelisi kaikenlaista musiikkia runsaasti. Mutta välttämättä ei ihminen kuuntele kaikenlaista musiikkia runsaasti.

Otan tapausesimerkin.  Minä olen kuunnellut viimeisten kolmen viikon aikana vain kahdentyyppistä musiikkia: 1) Koria Kitten Riotia ja 2) shuffle-asetus päälle kytkettynä soittolistoja, jotka sisältävät kappaleita, joita olen kuunnellut jo vuosia. Mistä silloin kirjoittaisi musiikkiblogiin? Varmastikin helpoiten siitä, mitä on kuunnellut viimeisten kolmen viikon aikana.

Ongelmahan tietysti on vain se, että mitään uutta tai ihmeellistä tässä ei ole. Toisaalta taas on, koska ette te nyt juuri näitä virkkeitä ole koskaan tästä blogista tai oikeastaan muualtakaan lukeneet, tai olisi ihme, jos olisitte, ja jos ette usko, voitte googlettaa hakutermillä ”Ongelmahan tietysti on vain se, että mitään uutta tai ihmeellistä tässä ei ole. Toisaalta taas on, koska ette te nyt juuri näitä virkkeitä ole koskaan tästä blogista tai oikeastaan muualtakaan lukeneet, tai olisi ihme, jos olisitte, ja jos ette usko, voitte googlettaa hakutermillä” ja katsoa kuinka monta vastausta saatte.

Koria Kitten Riotin ensimmäisen levyn ensimmäinen kappale on kaunis.

Absoluuttisen Nollapisteen kolmannen levyn viimeinen kappale on kaunis.

En osaa sanoa.

2 kommenttia kirjoitukseen Ongelma: musiikki

 1. June June kommentoi:

  Hah, varsin tyypillinen ongelma. Onneksi on UMK, joka tällä hetkellä paitsi täyttää soittolistani, peittää sen faktan, että kuuntelen samoja biisejä uudestaan ja uudestaan.

  Nyt tuli kyllä itselle jotain uutta – toi Koria Kitten Riotin biisi. Kaunis tosiaan!

  1. Johannes Laitila Johannes Laitila kommentoi:

   Tosiaan, UMK! Ehkä minäkin löydän vielä apua sieltä.

   Ja Koria Kitten Riot: kyllä! Tuo on hyvin hieno laulu, ja suosittelen myös laulun sanoja. Nekin ovat hyvin hienot. Ja kauniit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.