Raahen Rantajatsit alkavat ensi viikolla – voita kahden hengen festaripaketti kilpailussa

Raahen-Rantajatsit-2016-logo-v

Raahen perinteiset Rantajatsit järjestetään 28.-30.7.  Ohjelmistoon kuuluu niin vakiintuneempia kotimaisia suosikkeja, uusia mielenkiintoisia kokoonpanoja kuin mielenkiintoisia ulkomaisia vieraita.

Rantajatsit tarjoaa kilpailussa huikean festaripaketin joka sisältää kaikkien konserttien lisäksi myös matkat ja majoitukset ja muuta mukavaa:

Osallistuaksesi kilpailuun, vastaa festariaiheiseen kysymykseen yhteystietoinesi tässä lomakkeessa 25.7. 13:00 mennessä. Paketti arvotaan oikein kysymykseen vastanneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Ohjelmiston helmiä

Torstaina 28.7. on tilaisuus nähdä saksofonisti Pauli Lyytisen uusi Magnetia -kokoonpano niin avoimissa harjoituksissa kuin ilmaiseksi Härkätorilla. Paikallista osaamista torstaina on tarjolla Ruiskuhuoneella jossa soittaa Raahe City Funk Unit.

Perjantaina 29.7. Raahen Teatterissa soittaa ranskalais-belgialainen Impérial Quartet, jonka ennakkoluuloton rock-rytmiikka ja saksofonien ilotulitus hurmasi yleisöä ympäri Suomea taannoin Vapaat äänet -kiertueella. Illalla Ruiskuhuonella esiintyy kolme kokoonpanoa: viime vuoden Suomen Young Nordic Jazz Comets -edustaja Katu Kaiku, aiemmin tänä vuonna Suomea kiertänyt italialais-ranskalainen intiimi Maria Laura Baccarinin ja Régis Hubyn duo ja viime vuonna levyn julkaissut Kauko RöyhkänAnna Inginmaan ja Hypnomenin yhteenliittymä.

Festivaalien lauantai on huippupäivä suomalaisen jazzin ystäville, sillä samana päivänä on suhteellisen harvinainen tilaisuus nähdä Raahen Teatterin ulkolavalla 12 henkinen Mikko Innanen 10+ joka esittää konsertissa vain kerran aikaisemmin esitetyn Fryygia -teoksen ja illemmalla kestosuosikki Timo Lassy Band Ruiskuhuoneella samassa konsertissa ranskalaisen Impérial Orphéonin kanssa jossa bändien settejä seuraa We Jazz DJ:den soittamaa levymusiikkia ja puolen yön jälkeen päätösjamit PLOP -yhtyeen isännöiminä.

Ohjelmistosta voi lukea lisää Rantajatsien nettisivuilta.

Nyt ei sitten muuta kun kalenteriin tilaa muutamaksi päiväksi ja osallistumaan kilpailuun!

Avainsanat: