Basisti Linda May Han Oh UMOn solistivieraana 15.10. – voita konserttiliput kilpailussa

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRA FEAT. LINDA MAY HAN OH:
FIREDANCER

KAPELLIMESTARINA RASMUS SOINI

PE 15.10.2021 KLO 19.00 // KULTTUURITEHDAS KORJAAMO, HELSINKI

Yksi tämän hetken kuumimmista jazznimistä, basisti-säveltäjä Linda May Han Oh (s. 1984) saapuu UMO Helsinki Jazz Orchestran solistiksi lokakuussa. Malesialaissyntyinen, Australiassa varttunut ja nykyään New Yorkissa asuva muusikko on vakiinnuttanut asemansa yhtenä jazz-skenen kysytyimmistä basisteista viimeisen vuosikymmenen aikana. Hän on Pat Methenyn luottobasisti ja on soittanut myös mm. Joe Lovanon ja Vijay Iyerin rinnalla. Sekä basistina että kriitikoiden ylistämänä säveltäjänä moninkertaisesti palkittu Oh on julkaissut viisi omaa albumia ja ollut mukana kymmenillä.

Tässä konsertissa kuullaan Linda May Han Oh’n sävellyksiä: taiturimaista, svengaavaa ja modernia jazzia, joka on samanaikaisesti haastavaa ja kevyttä, klassista ja rajoja rikkovaa. Valtaosa big band -sovituksista on Oh’n omaa käsialaa, ja sovitussorvin äärellä ovat olleet myös kotimaiset nuoret lahjakkuudet Sampo Kasurinen, Oskari Siirtola sekä Rasmus Soini, joka toimii myös konsertin kapellimestarina. Konsertin kesto n. 75 minuuttia, ei väliaikaa.

Yhteistyössä UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa, Jazzpossu tarjoaa kolmelle onnekkaalle seuralaisineen liput tähän konserttiin. Osallistu kilpailuun tämän linkin takana olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 11.8. kello 11.

Lisätietoja keikasta löytyy UMOn sivuilta.