Info

Rosvot — ei mitään rokkipoliiseja

Rosvot on musiikkibloggaajien tekemä ja ylläpitämä blogiportaali, joka kerää yhteen 18 suomalaista musiikkiblogia. Jokaisella Rosvolla on oma juttunsa – oli se sitten tietty genre, komeat keikkakuvat tai uudesta musiikista intoilu. Koko koplaan pääset tutustumaan täällä.

Rosvot on rakennettu vastapainoksi rokkipoliisien pönötykselle ja intohimosta musiikkiin – siitä innostumiseen ja sen jakamiseen.  Rosvot haluavat luoda laittoman hyvää sisältöä, joka tuo tekijät, lukijat ja bloggaajat samalle tasolle.

Portaalin ylläpidosta vastaavat sivustolla itsekin bloggaavat Jyri Öhman (1000 Sparks), Mira Shemeikka (All Ears) ja Lauri Ojanen (Wincave).

Media ja markkinointiyhteistyö

Olitpa sitten artisti, mainostaja, tiedottaja tai toimittaja, Rosvot jakavat juonensa mielellään.

Mediaa palvelee kuvapankki, joka löytyy täältä. Lisäkysymyksiin saa vastauksia osoitteesta rosvot(at)rosvot.fi.

Voit lähestyä yhteistyön merkeissä joko yksittäistä bloggaajaa tai ylläpitoa. Ylläpito välittää viestisi tarvittaessa eteenpäin sopivalle yhteistyöbloggaajalle. Yhteystiedot löydät sivupalkista.

Bloggaajaksi?

Rosvoilla on käynnissä jatkuva etsintäkuulutus. Jos musiikkibloggaaminen on jo tuttu juttu, ja haluat mukaan, paljasta itsesi sähköpostilla osoitteeseen rosvot(at)rosvot.fi.