Tutustumisleikki

Pikakelaus torstai-iltaan. Rosvojen viimeisten ehostusten lomassa kirjoitan blogini ensimmäistä postausta. Päässä risteilee enemmän kysymyksiä kuin vastauksia ja näytölle virtaa tyhjiä sanoja. Jää sanomatta asioita, joita tutustuttaessa usein kerrotaan. 

Joten hei, nimeni on Tomi, ja olen blogannut enemmän tai vähemmän viiden vuoden ajan. Aloitin kirjoittamisen musiikkiaiheisilla teksteillä, joita julkaisin aluksi ystäväni kanssa Scratchy Discs -nimisellä, myrkynvirheällä palstalla. Echoesin perustin vuonna 2009 ja päivitin sitä yhtäjaksoisesti viime kesään saakka, jolloin kyllästyin ja pistin ovet säppiin.

Musiikkipäiväkirjojen ohella olen veistellyt myös omaa näkemystäni muotibloggaamisesta. Blodtørstiksi ristitty blogi asettui aluksi Lilyn kainaloon, josta se siirtyi nykyiseen kotiinsa viime keväänä.

Echoes on ollut blogeistani se kaikkein rakkain ja kulutetuin. Se on tontti, jonne olen roudannut ohikiitäviä tähdenlentoja, ummehtuneita vuosikertoja ja noloimpia intohimojani.

Echoes on blogi musiikista, joka ansaitsee tulla kuulluksi – kuten ohessa soiva Real Connoisseur.

Avainsanat: ,

4 kommenttia kirjoitukseen Tutustumisleikki

 1. Joonas kommentoi:

  Hyvä biisi. Niin Disclosure, mikä? :)

 2. Tomi Tomi kommentoi:

  Eikö olekin! Kyseessä siis Real Connoisseur -niminen tuottaja, jonka äänipaletti kyllä lainaa Disclosurelta ihan kiitettävästi. ;)

  1. Joonas kommentoi:

   Piti oikein tsekkailla Spotifystä enemmänkin tätä RC:tä. Mainiota matskua riittää enemmänkin.

   1. Tomi Tomi kommentoi:

    Aika mainiossa noususuhdanteessa vaikuttaa kyllä olevan. Isoa megahittiä odotellessa! (Ja hyvä, että huomasit tuon vastaustoiminnon. Meni multa ihan ohi…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.