I Wear Black ja 29 muuta kappaletta

tumblr_msi8hqlgC51qek8f0o1_1280

Vuodenajat ovat henkisiä tiloja, jotka alkavat ja loppuvat ilman varoitusta. Kevääksi ja syksyksi kutsutut ovat suosikkejani, sillä jatkuva muutos on jostain syystä miellyttävä olotila.

Stella julkaisi uuden bloginsa ensimmäisen soittolistan pari viikkoa sitten. Syksylle omistetun postauksen lopussa oli haaste, jollaisen esittämisessä on omat riskinsä, kun on kyse makuasioista.

Otin tehtävän kunnialla vastaan ja niputin kolmekymmentä killeriä kappaletta peräkkäin. En tiedä, onko L. Pierrellä alkava lista parempi kuin esikuvansa, mutta se sisältää takuulla syksylle ominaisia fiiliksiä. Iori’s Eyesin Something’s Comin’ Over Me kimaltelee kilpaa märän asvaltin ja katuvalojen kanssa. Harmauden voi ottaa vastaan Linda Perhacsin kanssa ja Trentemøllerin remixiä Chimes & Bellesin biisistä suosittelen muuten vaan, sillä minulla on ikävä Trentemølleriä.

Tiedän, että suurin osa teistä jättää tämän soittolistan kuuntelematta. Vilkaisee ehkä lopputekstit ja silmäilee levynkansia. Mutta hei, se on ihan ok, ja siksi osa listan artisteista saa oman tekstinsä syksyn aikana. Niin hyvästä musiikista on tällä kertaa kyse. 

Kuva täältä.

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.