Chromeo – Over Your Shoulder

chromeo-2 BW

Viime viikko oli kamala. Maanantai oli ehtinyt tuskin valjeta, kun olin valmis juoksemaan kirkuen takaisin kotiin ja linnoittautua lakanoiden alle. Loppuviikko ei kulunut yhtään paremmin – rosvoilut sai unohtaa nettimodeemin riennettyä katkolle.

Uusi viikko alkoi onneksi vähän paremmin. Maanantai meni yllättävän hyvin, netti pelaa jälleen moitteettomasti ja Montréalin ihmekaksikko Chromeo julkaisi uuden kappaleen.

Duon musiikista tulee poikkeuksetta hyvälle tuulelle. Over Your Shoulder oli kuitenkin tähän hetkeen vieläkin parempi veto: biisi hengittää samaan tahtiin kesän viimeisten henkäysten kanssa.

Chromeon uuden albumin, White Womenin, julkaisupäivämäärää ei ole vielä paljastettu. Levyn tunnelmaan voi käydä kuitenkin virittäytymässä  Surface To Air -muotitalon Jérémie Rozanin ohjaaman trailerin avulla.

Siinä sivussa voi luvata kohtaavansa uuden viikon suoraan ja siekailematta, eikä vilkuilemalla ujosti olan yli.

Kotisivut // Facebook // Twitter // Spotify

Avainsanat: ,

2 kommenttia kirjoitukseen Chromeo – Over Your Shoulder

  1. June June kommentoi:

    Chromeo on kyllä bilemusiikin ykkönen. Siis etkoilun kautta hengailun, vaikka toki krebailuunkin jokunen kappale sopii.

    Uutukainen jatkaa mielestäni aika samalla linjalla kuin aiemmatkin biisit. Kertsi sitten toikin uusia aspekteja kokonaisuuteen, jee. Hyväksi havaittua kaavaa kun pitää kuitenkin aina vähän uudistaakin.

    1. Tomi Tomi kommentoi:

      Totta! Edellisestä albumista on menty eteenpäin ainakin tämän biisin perusteella. Ja ainoastaan hyvällä tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.