Rosvoiluhommiin!

Moro!

 

Olen Samuli, 21-vuotias savolainen, joka asuu Helsingissä, opiskelee Turussa ja elää netissä. Olen intohimoinen musiikin kuuntelija ja hamstraus-ongelmainen levynkeräilijä.

Luet musiikkiblogini, Currentsin ensimmäistä postausta. Se on ensisijaisesti tapani jakaa lukijoille uutta musiikkia ja omia ajatuksiani siitä. Tulen kirjoittamaan vapaamuotoista pohdintaa pop-musiikin virtauksista, artisti-esittelyjä sekä biisipostauksia. Kaikkea musiikkiin liittyvää. Ehkä jotain vanhempaakin musaa nostan joskus esille, mutta ensisijaisesti pyrin pysymään uudessa musiikissa. Tiedossa on myös levyvinkkejä keräilystä kiinnostuneille.

Tiedän, että musiikkiblogin perustaminen vuonna 2017 ei ole kovin aallon harjaa ja hommaan pitääkin suhtautua kevyellä itseironialla. Parhaan näkyvyyden saisi vlogaamalla, mutta itse koen tekstin tuottamisen tällä hetkellä mieluisammaksi. Blogin avulla voin treenata sisällöntuotannollisia taitojani ja kartuttaa kirjoituskokemusta. Koen, että minulla on musiikin suhteen niin paljon sanottavaa että toivottavasti oma mielenkiintoni tarttuisi muutamaan lukijaankin!

En aio olla nurkkakuntainen musiikkielitisti vaan vilpittömänä tavoitteenani on jakaa hyvää musaa kaikille!

 

Let’s blog like it’s 2001…

Varsinaiset postaukset ovat vielä edessä päin, joten otahan tuosta sivupalkista seurantaan viikoittain päivittyvä uuden musiikin soittolistani!

 

Avainsanat: ,