Wanha: Most Sexiest Music playlists

(Unohdettujen) syntymäpäivien kunniaksi tämä viikko muistellaan vanhojen postausten merkeissä. Blogin (reilun) seitsenvuotisen taipaleen kunniaksi nostan tämän viikon ajan vanhan blogin puolelta esiin tekstejä, jotka ansaitsevat tulla luetuksi Rosvoissakin. Tänään pengotaan Spotify-soittolistojen laaria.

msm

Most Sexiest Music -nimellä kulkenut tuore musiikkiblogi osui juuri niihin MySpacen kuoleman, Facebookin nousun ja Spotifyn tulemisen aikakausiin, ja se on näkynyt myös postaushistoriassa. Aikoinaan bändiesittelyiden perässä loisti MySpace-linkit ja Spotifyn yleistymisen aikaan aloin tehdä viikottaisia soittolistoja blogin nimellä. Most Sexiest Music -viikkosoittolistoja julkaistiin 2009-2010 kaikkiaan 23 kappaletta, ja taisi siihen olla jotkut teemasoittolistatkin vielä päälle. Niitä voi selata esimerkiksi täällä.

Mulla oli tapana kerätä niille viikon kiinnostavimmat uutuudet sekä vanhoja hyviä nostoja. Mietin biisijärjestyksen tarkkaan, ja saatoin hinkata yhtä soittolistaa useamman tunninkin. Biisi- ja soittolistan julkaisin blogissa, ja parhaiden biisien perään oli tapana laittaa vielä tällanen sydän. Ne keräsivät yllättävän paljon seuraajia, sillä parhaimmillaan yhdellä 15 biisin viikkosoittiksella saattoi olla parikymmentä seuraajaa, mihin edes nykyiset (paremmat) soittolistani eivät yllä. Blogin nimen vaihduttua All Earsiksi soittolistoja julkaistiin vielä muutama, mutta ne korvasi nopeasti tarkemmin kuratoidut teemasoittolistat ja säännöllisen epäsäännöllisesti päivittyneet elävät soittolistat (kuten ”hetken (tie on) levyt” ja 2011, 2012, 2013 ja 2014 awesomeness).

Koska on mahdotonta poimia yhtä näistä pienistä viikkosoittiksista, nostan tähän nyt soittolistan, missä on yhdistettynä kaikki MSM-soittolistat. Se on kepeä 460:n biisin aikamatka vuoteen 2009 – joskaan kaikki biisit eivät tosiaan olleet silloin julkaistuja. Bändit vaihtelevat Fleet Foxesista A Tribe Called Questiin ja Calvin Harrisista Isikseen, joten genrerajoja ei tuolloinkaan mietitty. Soittojärjestystä kyllä, mikä tässä kokoelmassa ei liene niin tärkeä.

Spotify-URI: spotify:user:foonk:playlist:13g8LHDhzxkZjPgmoqH17x

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.