Voita liput Operatorsin keikalle!

Operators-kilpailu

Muistatko ne kerrat, kun Wolf Parade täytti Tavastian äärimmilleen? Tai kun Handsome Fursin keikalla Dan Boeckner ja hänen silloinen vaimonsa Alexei Perry miltei repivät vaatteet toistensa päältä Kutosen lavalla? No, eipä sillä niin väliä, sillä taattua lavaenergiaa on luvassa viikon päästä, kun Wolf Parade-, Handsome Furs- ja Divine Fits -indierock-yhtyeistä tuttu Dan Boeckner tuo uusimman projektinsa Operatorsin Kuudennelle Linjalle – ja Live Nation lahjoitti meille lippuja arvottavaksi!

Elokuussa ensi-EP:nsä ”EP 1”:n julkaissut kanadalainen Operators on Dan Boecknerin tuorein projekti, jonka vaikutteita ovat mm. Depeche Mode ja New Order. Elektronista indierockia soittava bändi on kiertänyt tänä vuonna mm. Spoonin ja Future Islandsin kanssa, ja Boeckner itse on kuvaillut bändin soundia Fugazin ja New Orderin kohtaamiseksi. Viikon päästä 8.11.2014 Operators saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, ja heitä lämmittelee jyväskyläläinen Nancy.

Kuuntele alta tarttuva Operatorsin True.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi liput katsomaan Operatorsia Helsingin Kuudennelle Linjalle (K-18) lauantaina 8.11.2014. Kerro vain kommenttikenttään, mikä on mielestäsi paras Dan Boecknerin projekti tähän mennessä, ja olet mukana kilpailussa. Skaba päättyy torstaina 6.11.2014 ja voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse perjantain 7.11.2014 aikana. Voittajia arvotaan kolme eli jaossa on yhteensä kuusi lippua. EDIT: Voittajat ovat selvillä, ja heihin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Mikäli onni ei suosi kilpailussa, lippuja voi ostaa Lippupalvelusta 11,50 euron hintaan.

http://www.operatorsmusic.com/
Operators Facebookissa
Tapahtuma Facebookissa

Avainsanat: ,