Ultimaattinen Swans-fiilistelysoittolista

Viime viikolla täällä tontilla startattiin Swans-skaba, jossa kysyttin, mitä teidän mielestänne kuuluisi ultimaattiselle Swans-fiilistelysoittolistalle. Kilpailu päättyi torstaina ja lippujen voittajiin otettiin yhteyttä perjantaina: onnea Tuomo ja Shanteri! Lupasin koota vastauksistanne myös soittolistan parhaani mukaan, ja tässä se nyt olisi.

swanssoittolista

Kuten arvata saattaa, mittaahan sille tuli (42 biisiä, viisi tuntia ja neljäkymmentäyksi minuuttia) , mutta ultimaattistahan sitä lähdettiin hakemaankin. Kiitos kaikille osallistujille! Erityiskiitokset kommenteista Melomaanikolle ja Kimmo Saastamoiselle, jotka nostivat Swansin biisien lisäksi myös hengenheimolaisten biisejä nasevien perustelujen saattelemana. Kaikki vastaukset ja kommentit voit lukea täällä.

Ylivoimaisesti suosituin biisi oli Lunacy, joka starttaa soittolistan. Biisejä löytyy myös ehdottamiltanne swansmaisilta artisteilta,  ja otinpa oikeudekseni lisätä joukkoon vielä pari tunnelmaan sopivaa kappaletta Joose Keskitalolta, joka lämmittelee Swansia keskiviikona Tavastialla. Joissain kappaleissa oli pakko turvautua live-vetoihin, kun muutakaan ei ollut Spotifyssa saatavilla. Lopussa seisoo vielä YouTube-soittis kappaleista, jotka Spotifysta puuttuvat.

Siitä vaan soittolista soimaan ja fiilistelemään! Nähdään keskiviikkona keikalla, josta on muuten tulossa kolmen tunnin megaspektaakkeli. Korvatulpat mukaan! Keikkalippuja on vielä saatavilla Tiketistä 30,50 euron hintaan.

http://open.spotify.com/user/foonk/playlist/5kmZNOMc16GEq8zdLo63dj

Eikö riittänyt? Tsekkaa myös Youtube-soittolista ehdottamistanne biiseistä, joita ei Spotifysta löydy.

Avainsanat: ,

2 kommenttia kirjoitukseen Ultimaattinen Swans-fiilistelysoittolista

 1. Melomaanikko kommentoi:

  Kiitos hienoista soittolistoista, mutta keksin tässä sattumalta itselleni sen ultimaattisen fiilistelysoittolistan. Se kestää vähän vähemmän kuin tuo Spotify-soittolista, mutta se sisältääkin vain yhden teoksen.

  Minimalismin isoisä La Monte Youngin 5-tuntinen The Well Tuned Piano vastaa lähimmäksi Swansin (vaivaiset) 3 tuntia kestävää konserttikokemusta. Se ei ole yhtään niin fyysinen, kun ainoa soitin on piano, mutta teoksen hypnoottisuus alkaa siinä 2. tunnin kohdalla aiheuttaa samanlaista transsinomaista tilaa kuin Swansin meluvallit. Ja kieltämättä jotkut osat teoksesta kuulostavatkin joiltakin Swansin biiseiltä, The Seerin alkumetrien kilinät tulee ehkä päällimmäisenä mieleen.

  Tänkin voi siis vielä lisätä YouTube-listalle (Spotifysta ei löydy):
  http://www.youtube.com/watch?v=vzwgJq9vsDM

  PS. Angels of Light löytyy Spotifysta ilman The-artikkelia.

  1. Mira Shemeikka Mira Shemeikka kommentoi:

   Kiitti vinkistä, pitääpä tutustua itsekin tohon, ja katsoa jos vaikka lisäiskin sen tohon Youtube-soittikselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.