Ultimaattinen Swans-fiilistelysoittolista

Viime viikolla täällä tontilla startattiin Swans-skaba, jossa kysyttin, mitä teidän mielestänne kuuluisi ultimaattiselle Swans-fiilistelysoittolistalle. Kilpailu päättyi torstaina ja lippujen voittajiin otettiin yhteyttä perjantaina: onnea Tuomo ja Shanteri! Lupasin koota vastauksistanne myös soittolistan parhaani mukaan, ja tässä se nyt olisi.

swanssoittolista

Kuten arvata saattaa, mittaahan sille tuli (42 biisiä, viisi tuntia ja neljäkymmentäyksi minuuttia) , mutta ultimaattistahan sitä lähdettiin hakemaankin. Kiitos kaikille osallistujille! Erityiskiitokset kommenteista Melomaanikolle ja Kimmo Saastamoiselle, jotka nostivat Swansin biisien lisäksi myös hengenheimolaisten biisejä nasevien perustelujen saattelemana. Kaikki vastaukset ja kommentit voit lukea täällä.

Ylivoimaisesti suosituin biisi oli Lunacy, joka starttaa soittolistan. Biisejä löytyy myös ehdottamiltanne swansmaisilta artisteilta,  ja otinpa oikeudekseni lisätä joukkoon vielä pari tunnelmaan sopivaa kappaletta Joose Keskitalolta, joka lämmittelee Swansia keskiviikona Tavastialla. Joissain kappaleissa oli pakko turvautua live-vetoihin, kun muutakaan ei ollut Spotifyssa saatavilla. Lopussa seisoo vielä YouTube-soittis kappaleista, jotka Spotifysta puuttuvat.

Siitä vaan soittolista soimaan ja fiilistelemään! Nähdään keskiviikkona keikalla, josta on muuten tulossa kolmen tunnin megaspektaakkeli. Korvatulpat mukaan! Keikkalippuja on vielä saatavilla Tiketistä 30,50 euron hintaan.

http://open.spotify.com/user/foonk/playlist/5kmZNOMc16GEq8zdLo63dj

Eikö riittänyt? Tsekkaa myös Youtube-soittolista ehdottamistanne biiseistä, joita ei Spotifysta löydy.

http://youtu.be/2aAU9xDWDwM?list=PLOlELF5C9TTObjoROfL30BYF1dQ4ZjeFf

Avainsanat: ,