Syxy saa 2014 -soittolista

Ankee syksykuva kuvituksen vuoks by meitsi.

Ankee syksykuva kuvituksen vuoks by meitsi.

Tänään oli se ensimmäinen päivä kesän jälkeen, kun aamulla verhot avattuani näin maassa lunta. Takapihalla seurasin, kun vaahteranlehti leijaili minua kohti korostetun hitaasti. En tiiä, pitäsikö tän tarkoittaa, että syksy on loppumassa ja winter is coming jne, mutta en suostu siihen! Talvi on perseestä, syksy jatkukoon.

Niinpä jaan tänään kanssanne syyssoittolistani, jota olen syyskuun alusta hiljalleen rakennellut – ja kuunnellut hyvin paljon. Aika iso prosentti artisteista on sellaisia, joilla on/on ollut loppuvuodesta keikka Suomessa, mutta mitään varsinaista linjaahan tässä ei ole. Paitsi se, että tässä kohtaa tätä vuotta haluan kuunnella just noita biisejä just nyt. Lista tulee vielä päivittymään – ainakin niin kauan kuin koen että talvi on virallisesti täällä.

Viime vuonna väsäsin ”semi-juustoisen syyssoittolistan”, joka on kyllä päivittynyt ja pysynyt soitossa tänäkin vuonna. Sitä en tainnutkaan koskaan tänne jakaa, joten juustoisempi meno kiinnostaa, tsekkaa se täältä. (Sisältää jonkin verran nörtti-r’n’b:tä, muhinointimusaa ja muuta.)

Muista rosvoista ainakin June  ja Joanna  ovat tehneet omat soittolistansa tälle syksylle. Suosittelen kuunteleen nekin, mut lupaan, että tää meikäläisen on synkempi ja paikoitellen rankempikin kuin ne.

Avainsanat: ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.