PIKASKABA: Voita liput SOHNin keikalle!

Pikaskaba: SOHN

Tänä lauantaina Korjaamon vaunusaliin saapuu yksi tämän vuoden puhutuimmista tulokkaista: lumoavaa elektronista indiepoppia tekevä multi-instrumentalisti SOHN eli Christopher Taylor. Rosvoissakin paljon esillä ollut Wienissä asuva entinen lontoolainen tunnetaan tarttuvista pop-melodioistaan ja tuoreelta kuulostavasta eteerisestä soundistaan.

2012 julkaistulla The Wheel EP:llä kriitikot hurmanneen artistin debyyttialbumi Tremors julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa, ja se otettiin hyvin vastaan lukuisissa eri medioissa. Mies on myös ollut tänä syksynä otsikoissa mm. plagiaattisyytteiden takia. Häntä ei kuitenkaan syytetä varkaudesta vaan päinvastoin – Audin mainoskappaleen väitettiin olevan suora kopio SOHNin upeasta biisistä Lessons.

Lauantaina illan avaa helsinkiläinen tummanpuhuvaa elektronista poppia soittava Phantom, joka julkaisee ensi viikolla kauan odotetun uuden singlensä Shadowsin, joka enteilee ensi vuonna ilmestyvää debyyttialbumia.

Rosvot on mukana keikalla Live Nationin yhteistyökumppanina, ja meillä on vielä yksi kahden hengen lippu jakamatta yhdelle onnekkaalle. Mikäli mielit SOHNin keikalle ilmaiseksi kaverisi kanssa, kerro tämän päivän (torstai 27.11.2014) aikana kommenttikenttään, millaisia suunnitelmia sinulla on tulevalle lauantai-illalle. Kilpailu loppuu päivän päätyttyä ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään huomenna aamulla klo 9. EDIT: Kilpailu on päättynyt. Kiitos hyvistä ja nopeista vastauksista! Olisi tehnyt mieli antaa kaikille lippu, mutta tällä kertaa randomgeneraattori suosi Heidiä, onnea! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jos onni ei osu tänään kohdalle, kannattaa lippukaupoille suunnata nopeasti, sillä keikkaliput hupenevat vauhdilla. Lippuja voi ostaa Tiketistä 18-20 euron hintaan.

SOHN (UK/AT), PHANTOM
La 29.11.2014 Helsinki, Korjaamo, K-18

Ovet klo 20
Phantom noin klo 22
SOHN noin klo 23

Keikka Facebookissa
SOHN Facebookissa
www.sohnmusic.com

Avainsanat: , ,