PIKASKABA: Voita liput SOHNin keikalle!

Pikaskaba: SOHN

Tänä lauantaina Korjaamon vaunusaliin saapuu yksi tämän vuoden puhutuimmista tulokkaista: lumoavaa elektronista indiepoppia tekevä multi-instrumentalisti SOHN eli Christopher Taylor. Rosvoissakin paljon esillä ollut Wienissä asuva entinen lontoolainen tunnetaan tarttuvista pop-melodioistaan ja tuoreelta kuulostavasta eteerisestä soundistaan.

2012 julkaistulla The Wheel EP:llä kriitikot hurmanneen artistin debyyttialbumi Tremors julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa, ja se otettiin hyvin vastaan lukuisissa eri medioissa. Mies on myös ollut tänä syksynä otsikoissa mm. plagiaattisyytteiden takia. Häntä ei kuitenkaan syytetä varkaudesta vaan päinvastoin – Audin mainoskappaleen väitettiin olevan suora kopio SOHNin upeasta biisistä Lessons.

Lauantaina illan avaa helsinkiläinen tummanpuhuvaa elektronista poppia soittava Phantom, joka julkaisee ensi viikolla kauan odotetun uuden singlensä Shadowsin, joka enteilee ensi vuonna ilmestyvää debyyttialbumia.

Rosvot on mukana keikalla Live Nationin yhteistyökumppanina, ja meillä on vielä yksi kahden hengen lippu jakamatta yhdelle onnekkaalle. Mikäli mielit SOHNin keikalle ilmaiseksi kaverisi kanssa, kerro tämän päivän (torstai 27.11.2014) aikana kommenttikenttään, millaisia suunnitelmia sinulla on tulevalle lauantai-illalle. Kilpailu loppuu päivän päätyttyä ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään huomenna aamulla klo 9. EDIT: Kilpailu on päättynyt. Kiitos hyvistä ja nopeista vastauksista! Olisi tehnyt mieli antaa kaikille lippu, mutta tällä kertaa randomgeneraattori suosi Heidiä, onnea! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Jos onni ei osu tänään kohdalle, kannattaa lippukaupoille suunnata nopeasti, sillä keikkaliput hupenevat vauhdilla. Lippuja voi ostaa Tiketistä 18-20 euron hintaan.

SOHN (UK/AT), PHANTOM
La 29.11.2014 Helsinki, Korjaamo, K-18

Ovet klo 20
Phantom noin klo 22
SOHN noin klo 23

Keikka Facebookissa
SOHN Facebookissa
www.sohnmusic.com

Avainsanat: , ,

17 kommenttia kirjoitukseen PIKASKABA: Voita liput SOHNin keikalle!

 1. Eeva kommentoi:

  Ajattelin hengailla lauantai-illan pahvilaatikkojen kanssa pakkaillen muuttokamoja. Toisaalta heittäisin mieluusti menovermeet niskaan ja lähtisin heiluttelemaan lantiota!

 2. Ville kommentoi:

  Ehkä juon glögiä, leivon pipareita ja koristelen appelsiineja neilikoilla kuunnellen Barbra Streisandin joululevyä. Tai sitten niitä ehtii tekemään joskus myöhemminkin.

 3. Kalle kommentoi:

  Herään krapulassa, mahdolisesi omassa kodissa ja tässä kaupungissa, avaan silmät, suljen ne uudestaan ja laitan Sohnin soimaan. Lykkään uutta nousua, jotta noin klo 23 olen parhaimmillani. Korjattuna – Korjaamolla.

 4. Mari kommentoi:

  Tiedossa olisi joulujuhlat elektorista musiikkia rakastavien ihanien ladyjen kanssa. Toivottavasti tiemme johtaa Korjaamolle Sohnin tahtiin tanssimaan.

 5. O kommentoi:

  Sohn saa suonet sekoamaan

 6. Annika Rantala kommentoi:

  Eiliset firman pikkujoulut edelleen mielessä ja takaraivossa jyskyttäen – uuuh. Illan suunnitelmissa ikimuistoisempia hetkiä…

 7. L M kommentoi:

  Kutosen keikka + Siltaisen brittipop. Paitsi, jos voitan ne liput.

 8. Taina kommentoi:

  No se Sohnin keikka ois mielessäin :)

 9. Krista kommentoi:

  Ajattelin lähteä maalle saunomaan, pois täältä harmaasta ja kylmästä kaupungista, mutta jos onni potkaisisi SOHN kiinnostais superisti enemmän! TAIKin ihaniin joulumyyjäisin olis tarkotus myös vaeltaa launtaina.

 10. Anni kommentoi:

  Lähden Sohnin keikalle korjaamolle jos köyhän opiskelijan budjettini vaan sallii! Eli jos en ole tuhlannut kaikkia rahojani perjantain aikana…

 11. Heidi kommentoi:

  Alkuillasta vietämme pikkujouluja vertaistukiporukalla, me nuoret mielenterveyskuntoutujat toimintaterapoimme yhdessä vielä kuntoutuskurssin loputtuakin – tällä kertaa pipareiden paistamisen merkeissä :)

  Loppuillasta haaveena olisi antaa haikeuden ja kaihon resonoida Phantomin ja SOHNin taajuudella, liput vain vielä uupuvat.

 12. Anastasia kommentoi:

  Vanhan Suurtorin joulumarkkinoille, mieluummin olisin toki keikalla!

 13. Retkimies kommentoi:

  Lauantaina 29.11. noin kello viisi, luen Eino Leinon runoja vanhuksille Kustaankartanon palvelukeskuksessa. Kyyneleet kuivattuani sekä päästyäni yli tunnekuohusta, jonka olen itse omalla epäitsekkäällä toiminnallani saanut aikaan, lähden jo perinteeksi muodostuneelle iltakävelylle Seurasaareen oravia ruokkimaan. Tämän jälkeen, jos arpaonni on suosinut, vien erään hottisbeiben Korjaamolle tanssimaan.

 14. Rigoberta kommentoi:

  Lauantaina käyn seikkailuun vaaroja uhmaten kohti pääkaupunkiseudun pimeää puolta: päämääränäni on Vantaan korskea Korso. Aikomuksenani on yllättää ystäväni pitkästä aikaa iloisesti läsnäolollani. Yllätyksen ja vaarojen uhmaamisen kruunaisi tietysti iltainen elektroiloittelu. Samalla olisi hyvä syy lähteä pois tuosta kolkosta kolkasta. Edes rohkein soturi ei kestä Korsoa liiaksi.

 15. Sanna Mattila kommentoi:

  Lauantai-ilta, se viikon parhaimman vietän varmasti hyvästä ruuasta nauttien ja viiniä maistellen ystävien seurassa. Rentoa yhdessäoloa ja telkun tuijottelua, mutta illasta spesiaalimman tekisi uusi ihastukseni Sohnin keikka Korjaamon tunnelmallisissa tiloissa.

 16. Laura kommentoi:

  Jos en mene Sohnia kuuntelemaan, pelaan todennäköisesti pimeässä huoneessa läppärin loisteessa Mahjong Tilesia. Ellen mene Ryhmäteatteriin katsomaan Supernaiivia.

 17. Mao kommentoi:

  Matkaan Karjalan kunnailta kohti Helsinkiä. Juon viiniä ja kuuntelen SOHNia. Jos hyvin käy, livenä – jos huonosti, levyltä. :D Tai no, Spotifystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.