Parhaat Drake-sovellukset TOP 3

Älkää kysykö, miksi, koska en tiedä itsekään. Latasin kaikki ilmaiset Drake-aiheiset sovellukset App Storesta, ja testasin ne. Tässä kolme parasta. (Huom! Teksti on kirjoitettu iPhone-käyttäjän näkökulmasta,  mutta ainakin kolmossijan sovellus on saatavilla myös Androidille.)

1. Drake Shake

drakeshakeselfies
#drakeshake: Tuki Instagramisi Drake-yhteiskuvilla! Tässä esimerkkejä: Draken kaa Ylläksellä, slaavikyykkimässä ja emoilemassa aurinkolasit päässä sisällä.

Drake Shaken idea on simppeli: ota kuva, avaa se sovelluksessa, ravista puhelintasi ja Drake on mukana fotossasi. Vaihtoehtoja on riittävästi ja niitä pystyy skaalaamaan helposti. Tästä Drake-sovelluksesta riittää iloa pisimpään, vaikka kameran rullalle tallentuvat kuvat voisivat olla parempilaatuisiakin. Toisaalta ne on luultavasti optimoitu Instagramiin. Miksi siis postata enää yhtään selfietä ilman Drakea? Nämä käyttäjäarvioinnit tiivistävät sovelluksen täydellisesti:

drakeshakereviews
Thank you for making my life complete.
drakeshake
Draken kanssa ravintolavaunussa, salilla, hautausmaalla ja Black Doorissa kuuntelemassa Wincave-Laurin dj-settiä.

2. Dress Up! Drake Edition

Drake Dress Up on 2010-luvun paperinukke Drakesta, minkä olemassaolo tuntuu samaan aikaan täysin loogiselta ja silti niin väärältä. Dress Drake jaksaa naurattaa muutaman päivän, mutta ilmaisia vaatekappaleita on liian vähän. Miinusta myös siitä, että Drakelta ei saa otettua housuja pois. (Toinen huomio: jos laitat paidan Drakelle, sitä ei saa enää pois ilman kuvan resetoimista.) Taustamusiikkina Gil Scott-Heronin ja Jamie XX:n I’ll Take Care of U:sta Draken ja Rihannan Take Care -duettoonkin lainattu sample.

dressdrake

3. Tiny Flying Drizzy

Kannattele Draken lentävää päätä, väistele putkia ja kerää Grammyja. Ilmaisessa versiossa on ärsyttäviä mainoksia, ja se on aavistuksen liian vaikea ollakseen enempää kuin hyvin potentiaalinen. (Mun enkat on tällä hetkellä kolme Grammya…) Tästä olisi saanut loistopelin, jos putket olisivat hieman harvemmassa eikä kontrollointi olisi niin herkkä. Plussaa kuitenkin Drake-äänisuunnittelusta ja siisteistä retrograffoista.

Bonus: