Naistenpäivän soittolista

TLC-Cast
Rakkaat naiset!

Te olette parhaita. Oikeasti. Ilman teitä ei olisi elämässä paljoakaan järkeä. Ja tämä on asia, jonka tietää jokainen mies. Ai ei tiedä? No ainakin minä tiedän! NAISET ON PARHAITA!

Saatan toki olla poikkeus: Kyllä, olen nähnyt jokaisen Sex and the City -jakson ja molemmat elokuvat (guilty!). Kyllä, minulla on hyllyssäni kaikki Spice Girlsin levyt. Kyllä, tanskalaisen Borgen -tv-sarjan Birgitte Nyborg, Jennifer Lawrence, Peppi Pitkätossu ja Tove Jansson ovat ehkä maailman siisteimpiä tyyppejä. Ja kyllä, olen nähnyt todennäköisesti enemmän romanttisia komedioita kuin tyttökaverini (kyllä, alla olevat elokuvat ovat kaikki minun eilen vuokraamiani).

IMG_2350
Tänään päätin osoittaa kiintymykseni musiikillisen Spotify-soittolistan muodossa. Soittolista ei missään tapauksessa ole täydellinen ja siltä puuttuu varmastikin monia tärkeitä raitoja. Totta kai – ovathan naiset tehneet ja esittäneet läjäpäin mahtavaa musiikkia!

Lista on koottu hetken mielijohteesta ja omaan musiikkimakuuni nojaten. Tämän vuoksi jotkin naistenpäivän soittolistalle muuten täysin oikeutetut artistit kuten vaikkapa Tori Amos ja Lady Gaga (sori, en tykkää hirveesti niistä!) eivät ole listalle päätyneet. En myöskään kokenut tarpeelliseksi karsia listalta pois esimerkiksi No Doubtia, vaikka Gwen yhtyeen ainoa nainen onkin tai Nylon Beatia sen takia, että kappaleet eivät ole heidän omasta kynästään lähtöisin – mitä väliä; ilman naisia nämä kappaleet eivät nimittäin olisi yhtään mitään! NAISET ROCKS!

Stepaa lainatakseni: ”Tää menee naisille, teille kaikille.”

2 kommenttia kirjoitukseen Naistenpäivän soittolista

  1. June June kommentoi:

    Stepaaaa! Hihihi. Tälleen pari päivää virallisen päivän jälkeen laitan listan ehdottomasti pyörimään. Naiset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.