Miten sinä järjestäisit vuoden huikeimman TV-illan?

Sponsoroitu postaus

Slow Show’ssa jo päästiin jalkapallotunnelmaan, mutta jatketaan siitä täällä All Earsissakin. Meitä nimittäin vinkattiin Samsungin skabasta, jossa on kohtuullisen eeppinen telkkari palkintona. Kilpailu käydään Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa ja se päättyy 6. heinäkuuta. Yksi voittaja jokaisesta maasta pääsee järjestämään 13. heinäkuuta Samsungin piikkiin jalkapallon MM-kisojen finaalipeli-kisakatsomon kotonaan, johon Samsung paitsi tuo upean TV:n myös purtavat ja juomat. 65-tuumainen televisio jää luonnollisesti voittajalle myös huipennuksen jälkeenkin. Finaaliin on aikaa vielä jokunen viikko, mutta kisastudioita voi lämmitellä kotona.

samsung2

En ole niin futishullu, että finaalijoukkueilla olisi juurikaan väliä (no okei, on mullakin suosikit!) katsomoa mietittäessä, mutta rakastan kutsua ystäviä viettämään iltaa. Finaalikatsomoa varten luultavasti selaisin Pinterestiä ja yrittäisin valita parasta teemaruokaa kekkereihin, joka olisi myös ulkoisesti futisaiheista. Kasaisin Spotifyyn täydellisen kisasoittolistan, jota voisi kuunnella penkkiurheilun lomassa. Todellisuudessa kävisi kuitenkin niin, että en ehtisi lopulta tehdä ruokia ajoissa, ja hätäpäissäni hakisin kaupasta popcornia, joka sekin palaisi kattilaan. Soittolistakin jäisi kuuntelematta, koska kukaan ei enää finaalipelin koittaessa jaksaisi kuunnella puhkisoitettuja jalkapallo-anthemeita. Kuten niin monessa muussakin illanvietossa, tärkeintä ovat kuitenkin ystävät, hyvä ruoka, kylmät juomat ja tässä tapauksessa myös TV, josta peli näkyy.

samsung1 samsung5

”Miten sinä haluaisit järjestää vuoden huikeimman TV-illan”, on kysymys, johon vastaamalla voit voittaa Samsungin hoitamaan kotiisi hulppeat puitteet täydelliseen MM-finaalikatsomoon ystäviesi kanssa. Arvottava televisio on Samsungin 65-tuumainen Curved UHD TV, jonka arvo on peräti 4700 euroa.

Vastaava kilpailu käytiin keväällä jääkiekon MM-kisojen yhteydessä, ja huiman osallistujamäärän vuoksi Samsung haluaa tehdä nyt revanssin Suomessa MM-jalkapallon kisojen yhteydessä. Katso alta video Laurin voitosta ja jääkiekon MM-finaalikatsomosta:

http://www.youtube.com/watch?v=GvfGZOhoZ70

Osallistuaksesi skabaan suuntaa Samsung Suomen Facebook-sivuille, ja kerro, millainen sinun unelmien kisakatsomosi olisi.

Lisätietoa palkinto-TV:stä: http://www.samsung.com/fi/uhdtv/#/what-is-curved-uhd

Tämä postaus on Samsungin sponsoroima.