Milla Rumi – Hei ihminen

Milla 1

Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi kirjoittanut ihan rehellisen biisipostauksen. Nyt siihen tuli kuitenkin aihetta, kun Milla Rumi julkaisi uuden singlensä Hei ihminen, jolla hän ottaa askeleen juuri sinne suuntaan kuin olen salaa toivonutkin. Se on helpomminlähestyttävä kuin tammikuussa kuultu Luulaulu, ja paremmin tuotettu kuin jo elokuussa ihastuttanut Sitä mikä vaan.

Hei ihminen on hyväntuulinen biisi, joka kertoo, miten kukistaa paha mieli, kun on sellainen päivä. Eilen muuten oli ihan paska fiilis, ja samastumisprossat tähän hipoi aikalailla sataa prosenttia. Olo keveni hieman tätä kuunnellessa, eli kappale todistetusti toimi. Sävellyksenä se on pirteä ja tarttuva, vaikkakin biisinä aika tavallista suomalaista iskelmäpoprockia pienellä twistillä.

Milla Rumi on ehdottomasti kiinnostava ja freesi lisä suomalaisten nuorten muusikoiden joukkoon. 21-vuotias Rumi on osoittanut nyt kolmella singellään olevansa monipuolinen ja kehittyvä laulajatar, joka taitaa suomen kielen käytön ja osaa säveltää kiinnostavaa omalaatuista musiikkia. Hänen tavastaan laulaa, rytmittää ja leikitellä sanoilla tulee hieman mieleen Jarkko Martikainen. Siistiä on myös se, että kappaleesta kuulee, ettei sitä ole tehty rahankiilto silmissä, vaikka se toki vahva radiosoittoon kelpaava poppibiisi onkin.

Facebook: https://www.facebook.com/MillaRumi
Instagram: http://www.instagram.com/millarumiofficial

Avainsanat: , ,