Mercedes Bentso, Yhdentekevää, SOFA ja Rauhatäti

Hola rakkaat pumppernikkelit! Mitenkäs teille putoaa suomalaiset räppärit? Okei, siinähän tulikin lueteltua paljon miehiä. Aaah, te tiedätte siis myös Sini Sabotagen? Okei, hyvä! Osaatteko nimetä jonkun toisen kauniimman sukupuolen edustajan, joka räppää? No, ei se mitään. Nimittäin tämän postauksen luettuanne osaatte nimetä muutaman muunkin (näppärille tiedoksi, ettei nyt puhuta Mariskasta, MC Kanasta, MC Pölystä tai Fiona Beckistä). Ja jos teillä rakkailla lukijoilla on vastavuoroisesti mielessänne uusia tässä postauksessa listaamattomia kykyjä niin heittäkääpä kommenttiboksiin viestiä!

MERCEDES BENTSO

Onko joku kuullut Mercedes Bentsosta?  Personal Raineri -videon aika lailla tasan vuosi sitten julkaissut Bentso sai näyttävän lähdön uralleen, ja häntä haastateltiin mm. Helsingin Sanomiin, Turkulaiseen ja Demiin. Debyyttialbumia on työstetty kaikessa rauhassa Pyhimyksen ja Steen1:n kanssa. Samantyylistä lähiöistä ammentavaa gangsta-tulokulmaa hyödyntää muun muassa Kuben levyllä featannut Mari Johanna, jonka ensimmäinen maistiainen ANTHEM on tsekattavissa täältä.

FacebookMercedes Bentso

YHDENTEKEVÄÄ

Yhdentekevää on kaarinalaisten sisarusten Kajon ja Pyhän Lehmän muodostama räpduo. Ensin mainittu on useammille suomiräppiä seuraaville tuttu nimi räpin SM-skaboista (Kajo on osallistunut skaboihin vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2011 ja voittanut skabat vuosina 2009 ja 2011). Yhdentekevää debytoi lokakuussa komealla Vesihiisibiisi-kappaleella, jonka video on tsekattavissa täältä. Itse lämpenin vielä asteen enemmän itämaisin sitar-soundein kuorrutetusta Pyhä Lehmä Anthem -biisistä.  Debyyttialbumi Yhdentekemää ilmestyy 10.1.2014, ja samana päivänä yhtye juhlii levyjulkkareitaan Turun Klubilla.

Facebook:  Yhdentekevää

SOFA

SOFA (=Se on fakin aitoo) iski allekirjoittaneeseen heti ihan täpöjä heinäkuussa julkaistun Kuumempi kesä -esikoissinglensä muodossa. Räväkkää, energistä, räiskyvää ja värikästä vanhankantaista vuorotellen riimustelua hyödyntävä SOFA koostuu kahdesta ämseestä SonSonista ja FanFanista sekä mystisestä taustavoimasta, tuottaja Kesäsedästä. Hienoa positiivista vibaa ja hyvää messagee. Lisää lempee!

Facebook: SOFA

RAUHATÄTI

Rauhatätiä ei voi kutsua aloittelijaksi. Jo vuosia erilaisilla feateilla suomiräppiä rikastuttanut Sodankylästä lähtöisin oleva Rauhatäti soitti jonkin aikaa haitaria Jätkäjätkissäkin, ja debyytti on ollut työn alla jo useamman vuoden. Aurinkolahti-raidan on tuottanut Tes La Rok ja se sisältää sittemmin musiikinteon lopettaneen muslimiksi kääntyneen Pijallin (Ceebrolistics, Murmurecordings, Michael Black Electro) featin. Debyyttilevy Labyrintti ilmestyy vihdoinkin helmikuussa 2014.

Facebook: Rauhatäti